Hakkındaki tartışmalar diziyi daha da büyüttü: Kızıl Goncalar izlenme rekorları kırıyor

Hakkındaki tartışmalar diziyi daha da büyüttü: Kızıl Goncalar izlenme rekorları kırıyor

FOX'un 'Kızıl Goncalar' dizisi, bazı kesimlerden gelen tepkiler ve engellemelerle gündemden düşmezken, bakanlıklara bağlı mekanlardaki çekim izinlerinin de iptal edilmesinin ardından izlenme oranlarında rekora koşuyor.

Son dönemde hakkında en çok konuşulan dizilerden olan Kızıl Goncalar, ilk bölümüyle bazı kesimlerin tepkisini çekti. Özgü Namal ile Özcan Deniz’in başrolünü paylaştığı, hayali bir tarikatın hikayesini anlatan Gold Film imzalı yapım hakkında “Kızıl Goncalar” dizisi son bulmalı!..” şeklinde şikayetler gelmesi üzerine RTÜK inceleme başlatmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı mekanlardaki çekim izinleri de iptal edilen diziye yönelik tepkiler, izlenme oranlarını ciddi artırdı.

REYTİNGLERDE DE YOUTUBE'DA DA ZİRVEDE

Dizinin pazartesi yayınlanan ve reytinglerde ABC1 kategorisinde 1. sırada yer alan 2. bölümü, Youtube’da en çok izlenenler bölümünde 2,5 milyon izlenmeyle birinci sıraya yükseldi.

KIZIL GONCALAR OYUNCULARI

Dizide başlıca rolleri Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar paylaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN