Halit Ergenç'ten Yeni Dizi Sürprizi! Efsane Oyuncuyla Birlikte Ekranlara Geri Dönüyor

Halit Ergenç'ten Yeni Dizi Sürprizi! Efsane Oyuncuyla Birlikte Ekranlara Geri Dönüyor

Efsane oyuncu Halit Ergenç, yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanırken kulislerde dolaşan iddialar bu dizinin öyle bir oyuncuyu geri döndüreceğini işaret etti ki herkes şaştı kaldı… Halit Ergenç'in yeni dizisinde fenomen dizi Sadakat'ten ünlü bir oyuncu da katılacak. Dizinin kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başlamışken usta bir oyuncunun yıllar sonra tekrar setlere dönecek olması izleyicide heyecan yarattı. Bakın yıllar sonra geri dönen usta oyuncu kim!

Disney Plus'ın Türkiye'ye girmesiyle birlikte yerli projeler yağmur gibi yağarken setlere geri dönecek efsane oyuncu Halit Ergenç'in yeni dizisi Nomen hakkında ilginç detaylar gelmeye devam ediyor…

Dizinin provalarına başlandığı bilgisi öğrenilirken son hazırlıkların kısa sürede yapılacağı tahmin ediliyor.

Yakında çekimlerine başlanması beklenen Nomen dizisinde Halit Ergenç, komada olan karısı ile telepatik yöntem ile iletişim kurmayı başaran bir karakteri canlandıracak. Farklı hikayesi ile dikkat çeken Nomen dizisinin kadrosunda yer alacak isimler de dikkat çekti!

MELİS SEZEN GERİ DÖNÜYOR!

Usta bir oyuncunun 7 yıl sonra setlere geri döneceğinin belirtildiği dizide aynı zamanda Sadakat dizisiyle büyük bir üne kavuşan Melis Sezen'in de ekranlara geri döneceği duyuruldu.

1442657.jpgMelis Sezen

Songül Öden'in de Nomen dizisiyle birlikte ekranlara geri döneceği belirtilirken, Nomen dizisiyle birlikte bir usta oyuncu daha setlere 7 yıl aradan sonra geri dönecek olması heyecan yarattı.

1421868.jpgSongül Öden

DENİZ TÜRKALİ TEKRAR SETLERDE!

Usta oyuncu Deniz Türkali, uzun süredir dizilerde rol almıyordu. Oyuncuyu izleyiciler en son 2015 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizideki Saadet karakteri ile izlemişti.

Yeniden dizilere dönmeyi kabul eden Deniz Türkali, 7 yıl aradan sonra yeniden izleyici karşısında geçecek.

basliksiz-1.pngDeniz Türkali

Usta romancı, senarist ve komünist Vedat Türkali'nin kızı olan Deniz Türkali, Nomen dizisinde Halit Ergenç'in annesini oynayacak.

HALİT ERGENÇ DE ARAYI KAPATIYOR

Halit Ergenç de bu diziyle beraber 2 yıldır ara verdiği setlere yeniden dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Oyuncu en son tartışmaların odağındaki Babil isimli diziyle Star TV ekranında hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN