Haluk Levent sahnede çıldırdı! Türk bayrağına yapılanı affetmedi

Haluk Levent sahnede çıldırdı! Türk bayrağına yapılanı affetmedi

Adana'da konser veren şarkıcı Haluk Levent sahnede sinirlendi. Verdiği konserde dinleyicilerinden bir kısmının yaptığı hareketten rahatsız olan Levent'ten beklenmedik bir tepki geldi. Bakın Haluk Levent neden sinirlendi?

Kurduğu AHBAB ile çok sayıda yardım işine imza atan Haluk Levent, Adana'da konser verdiği sırada sinirlerine hakim olamadı. Yapılan bir hareketten dolayı kızan ünlü şarkıcı sahnede tepkisini gösterdi.

2716133-810x458.jpg

BAYRAK DİREĞİNE TIRMANANLARA TEPKİ

29 Ekim kutlamalarından dolayı Adana'da konser veren ünlü sanatçı Haluk Levent, sahnede sinirlerine hakim olamadı. Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay Parkı'nda sevenleriyle buluşan Levent, bayrak direğine tırmanan bir kaç kişiye sinirlenerek indirmeye çalıştı.

haluklevent.jpg

HALUK LEVENT'İ KIZDIRDILAR

Kişiler inmemek için ısrar edince Haluk Levent'ten tepki gecikmedi. Levent, "Bak şarkı yazarım sokakta dolaşamazsın" diyerek bayrak direğine çıkanlara " Burası şehit ismi verilmiş bir park." diyerek indirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN