Haluk Levent'ten yıllar sonra gelen itiraf! Herkes işlediği o suç itirafı nedeniyle ayakta alkışladı: Öyle bir şey yapmış ki...

Haluk Levent'ten yıllar sonra gelen itiraf! Herkes işlediği o suç itirafı nedeniyle ayakta alkışladı: Öyle bir şey yapmış ki...

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, yıllar sonra öyle bir itirafta bulundu ki duyanlar resmen şaşkına döndü. İşlediği suçu anlattı ve resmen ayakta alkışlandı. Bakın Haluk Levent yıllar önce ne yapmış…

Hem sanatçılığı ile hem de ihtiyacı olanlara uzattığı yardım eli ile tanınan ve yüzbinlerce hayrana sahip olan Haluk Levent, yıllar önce yaptığı bir olayla gündeme geldi. Üniversite yıllarında işlediği bir suçtan söz eden ünlü şarkıcı duyanları şaşkına çevirdi. O dönem, yaptığı o hareketten dolayı başına gelenleri bir anlattı.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, yıllar sonra yaptığı bir itirafla gündemde. Levent, üniversite yıllarında Filistin'e destek amacıyla bir pankart astığını ve bu yüzden sivil polisler tarafından yakalandığını açıkladı. Olay, 1988 yılında, Levent'in Ankara Üniversitesi Kastamonu Bilgisayar bölümünde öğrenciyken yaşandı.

yeni-proje-9.jpg

HELALLİK İSTEDİ

Levent, dönemin okul müdürü ve kurucusu, şu an Yeniden Refah Partisi genel başkan yardımcısı olan Prof. Dr. Doğan Aydal'ın kendisinin yaramazlıklarından çok çektiğini, haklarını helal etmesini umduğunu dile getirdi. O dönemde, televizyonda İsrail askerlerine taş atan ve sonrasında askerler tarafından yakalanıp darp edilen Filistinli genç Vail Cude'nin görüntülerinden etkilenen Levent, iki arkadaşıyla birlikte “İsrail döktüğün kanda boğulacaksın” yazılı bir pankart hazırladı ve Kastamonu Nasrullah Meydanı'nda gizlice astı.

yeni-proje-10.jpg

Ertesi gün bir ders sırasında sınıfa gelen sivil polisler tarafından alınıp sorgulanan Levent, üçüncü üniversiteden de atılma ihtimalini düşünerek pankartı kendisinin astığını inkar etti ve serbest bırakıldı. Yıllar sonra bu olayı itiraf eden Haluk Levent, yaşananları ve Filistin'deki olayın görüntülerini de paylaştı. Bu itiraf, ünlü sanatçının geçmişteki politik ve sosyal konulardaki aktif tutumunu ortaya koyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN