Hande Erçel kendini rezil etti! Yorumu duyan çıldırdı

Hande Erçel kendini rezil etti! Yorumu duyan çıldırdı

Ünlü oyuncu Hande Erçel, özel hayatı ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmezken, son yaptığı açıklama alay konusu oldu. Erçel, akıl vereyim derken bakın ne duruma düştü?

Ünü yurt dışına kadar çıkan Hande Erçel, oyunculuğu kadar güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yaşadığı aşklarla da gündemden düşmeyen Erçel verdiği bir röportajda ilginç bir açıklama yaptı. Erçel'in o açıklaması alay konusu oldu.

hande.jpg

HANDE ERÇEL'DEN İLGİNÇ YORUM

Her adımı çok konuşulan Hande Erçel, dikkat çeken pozlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Yeğeni Mavi'nin rahatsızlığından dolayı zor günler geçiren Erçel, verdiği bir röportajda herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı.

guzel.jpg

ERÇEL'İN O AÇIKLAMASI ALAY KONUSU OLDU

Oyunculuğa dair konuşan Hande Erçel "Çoğu zaman işimizden ziyade fiziksel görüntümüzle ön plana çıkıyoruz. Kilomuz, ne giydiğimiz, saçımız, makyajımız yeteneğimizin önüne geçiyor. Ne kadar güzel olursanız olun, yetenek yoksa hepsi boş" diyerek sosyal medyanın gündemine düştü. Kimileri ise Erçel'in kendisini tasvir ettiğini yazdı. Sizce haklı mı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN