Hande Erçel ve Hakan Sabancı her an birlikteler! Şimdi de basketbol maçındalar: Erçel ve Sabancı bu saatten sonra zor ayrılır

Güzel oyuncu Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti yine gündemde! Neredeyse her anlarını birlikte geçiren çift herkese “Oldu bu iş” dedirtiyor. Şimdi de basketbol maçındalar. Erçel ve Sabancı bu saatten sonra zor ayrılır...

Güzel oyuncu Hande Erçel yine Hakan Sabancı ile olan ilişkisiyle gündeme geldi. İkili bu kez basketbol maçında görüntülendi. Maç sırasında ikilinin çekilen videosunda dikkat çeken anlar yer aldı. Erçel’in desteklediği takımın kaçırdığı pozisyonlara üzüldüğü anlar dikkat çekti.

Bahçeşehir Koleji ve İtalyan Pallacanestro Varese takımları arasındaki mücadeleyi izleyen çift, oldukça heyecanlı dakikalar geçirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir