Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın galaya katılmak için ödedikleri ücret dudak uçuklattı! Kişi başı o rakamı ödemişler...

Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın galaya katılmak için ödedikleri ücret dudak uçuklattı! Kişi başı o rakamı ödemişler...

Ünlüler geçidiyle gündemde olan 77 Cannes Film Festivali'ne katılan Hande Erçel ve Hakan Sabancı, festivalin ardından Amfar Vakfı'nın galasına katıldı. İkilinin ödediği ücret dudak uçuklattı. Kişi başı o rakamı ödemişler...

77. Cannes Film Festivali'nde yine ünlüler geçidi yaşandı. Türk oyuncular, şarkıcılar ve fenomenlerin akın ettiği bu prestijli etkinlikte, dikkat çeken isimlerden biri de Hande Erçel oldu. Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile birlikte katıldığı Amfar Vakfı'nın galasında, ödedikleri ücretle gündeme oturdu.

Hande Erçel, Cannes Film Festivali'nde kırmızı elbisesiyle göz kamaştırdı. Farklı kombinleriyle de boy gösteren Erçel, bazı kesimler tarafından çok beğenilirken, bazı eleştirmenlerden ise olumsuz yorumlar aldı. Ancak, ünlü oyuncunun şıklığı ve zarafeti, festivalde büyük ilgi gördü.

ERÇEL VE SABANCI YİNE BİRLİKTE

Derken, geçtiğimiz yıl Cannes'ta birlikte boy gösteren Hande Erçel ve Hakan Sabancı bu yıl da objektiflere yan yana yakalandı.

Geçtiğimiz yıl da Cannes'ta birlikte boy gösteren Hande Erçel ve Hakan Sabancı, bu yıl da festivalin en çok konuşulan çiftlerinden biri oldu. Festivalde oldukça keyifli görünen çift, birlikte pozlarını hem basında hem de sosyal medya hesaplarında paylaştı. Özellikle geçtiğimiz yıl birlikte pozlarını paylaşmayan çiftin, bu yılki samimi ve tatlı halleri dikkatlerden kaçmadı.

AMFAR GALASINA KATILMAK İÇİN NE KADAR ÖDEDİLER?

Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen Amfar Vakfı'nın galasına da katıldı. Demi Moore'un ev sahipliğinde gerçekleşen bu gala, ünlü konukları ve şatafatlı atmosferiyle öne çıktı. Ancak, galaya katılmanın maliyeti de oldukça yüksek oldu. İkilinin kişi başı 60 bin euro ödediği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN