Hande Erçel'den evlilik için ilk adım! Sabancılara gelin gidiyor

Hande Erçel'den evlilik için ilk adım! Sabancılara gelin gidiyor

Pek çok ünlü isimle aşk yaşayan Hande Erçel, şimdilerde Hakan Sabancı ile yeni aşka yelken açtı. Mutluluğu gözlerinden okunan Erçel'in ilişkisini ciddiyete bindirdiği ortaya çıktı. Parmağındaki yüzü gören gözlerine inanamadı.

Oyuncu Hande Erçel sonunda aradığı aşkı buldu. Hakan Sabancı ile yeni bir aşka yelken açan Erçel, geçen günlerde sevgilisi ile Fransa tatiline çıkmıştı. Aile içine de girdiği iddia edilen Erçel'in evlenme teklifi aldığı iddia edildi. Erçel'in parmağındaki yüzük herkesi şaşırttı.

handercelkimdir.jpg

PARMAĞINDAKİ YÜZÜK DİKKAT ÇEKTİ

Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın evliliğe doğru gittikleri sosyete dünyasında konuşulmaya başlanırken sürpriz bir fotoğraf geldi.

hande.jpg

Erçel paylaştığı son fotoğrafında daha önce hiç göstermediği bir yüzüğünü açık açık gösterdi.

hakansabanci.jpg

EVLENİYOR MU?

Ünlü oyuncu bir açıklama yapmazken yüzüğü görenlerin birçoğu "Hakan Sabancı almış", "Hakan yüzük takmış", "Evlilik geliyor" şeklinde yorumlar yazdı.

handercel.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN