Hande Yener, Simge Sağın'ı hedef aldı! Simge Sağın'a olay yaratacak Icardi göndermesi!

Hande Yener, Simge Sağın'ı hedef aldı! Simge Sağın'a olay yaratacak Icardi göndermesi!

Yaz mevsiminin ilk günlerinde yayınladığı 'Afrodizyak' adlı albümüyle dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Hande Yener, meslektaşı Simge Sağın'ı hedef aldı. Sağın'ın Yener'e vereceği yanıt ise şimdiden merak konusu oldu.

Yaklaşık üç yıllık bir aranın ardından Haziran ayında 'Afrodizyak' adını verdiği albümü yayınlayarak yaza damga vuran Hande Yener, ünlü şarkıcı Simge Sağın'ı hedef aldı. Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta aldığı evde dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Sağın'a olay yaratacak göndermede bulundu.

Son dönemde adından sıklıkla söz ettiren ve 'Afrodizyak' adlı albümüyle yaza damga vuran Hande Yener, meslektaşı Simge Sağın'ı hedef aldı.

Sibel Arna'nın sunumuyla YouTube'da izleyiciyle buluşan “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” programına katılan ünlü şarkıcı, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Fanatik Fenerbahçeli oluşuyla bilinen ünlü şarkıcı, Beşiktaş taraftarı olan meslektaşı Simge Sağın'a göndermede bulundu.

Hande Yener, Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın'ın Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Icardi ile özdeşleşen ve 2023 yılına damga vuran "Aşkın Olayım" şarkısından dolayı Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına katılmasına tepki gösterdi.

Wanda Nara'dan Simge Sağın'lı Icardi paylaşımı: Onu sevebilirsin ama...

SİMGE SAĞIN'I HEDEF ALDI

Sağın'ı hedef alan Hande Yener, "Fenerbahçeli iki futbolcu iki şarkımı sahiplendi. Maçta ya "Beni Sev" çalıyor ya da "Sebastian". Dedim stad beni çağırıyor. Hem maça gittim, hem de sağolsun başkanımız Ali Koç beni özel bir geceye davet etti, formamı imzaladı. Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasaraylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim" dedi.

Ünlü şarkıcının bu açıklaması sonrasında gözler Simge Sağın'a çevrildi. Sağın'ın Yener'e vereceğı yanıt merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN