Hangi bardakta daha çok su var? Yalnızca gerçek zekiler doğru cevabı 13 saniyede bulabiliyor!

Hangi bardakta daha çok su var? Yalnızca gerçek zekiler doğru cevabı 13 saniyede bulabiliyor!

Bu zeka oyunu ile IQ testinizi ve görsel keskinliğinizi test etme zamanı. Bu zamana dayalı mücadeleyi hiçbir dakikanızı boşa harcamadan yapın. Zamanınız başlıyor.

1, 2, 3 veya 4, bu zeka oyununda en çok su hangi bardakta? Bu zeka oyunu, matematiksel mantık ve formül yerine yaratıcılık ve gözlem gücü gibi becerileri test edecek. Ve sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza problemlerine yardımcı olacaktır. Yeterince açıklama yaptığımıza göre, şimdi becerilerinizi ve yeteneklerinizi kullanarak resimde hangi bardakta daha fazla su olduğunu bulabilir misiniz?

kapak.jpg

HANGİ BARDAKTA DAHA FAZLA SU OLDUĞUNU BULABİLİR MİSİN?

Resimde, içinde farklı nesneler bulunan dört bardak su gösterilmektedir. Ve senin görevin en çok su içeren bardağı bulmak. Şimdi görüntüyü bölümlere ayırın, hiçbir ipucunu kaçırmamak için tüm köşelerden geçin ve hedefinize ulaşmak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi tüm becerilerinizi kullanın.

Zeka oyunları geleneksel olmayan düşünmeye ihtiyaç duyar, ancak aynı zamanda olağanüstü yaratıcılık ve mantıksal akıl yürütme gerektirebilirler. Yukarıdaki görselin aksine, su dolu bardağı bulmak için hem niteliksel becerilerinizi hem de görsel keskinliğinizi kullanmalısınız. Çok basit, tek yapmanız gereken tüm ipuçlarına konsantre olmak için zihinsel enerjinizi kullanmak.

DOĞRU BARDAĞI BULDUN MU?

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde gelişecektir. Zeka oyunu ayrıca daha büyük sorunları çözmeye ve eleştirel sezgiler geliştirmeye yardımcı olacaktır. Unutmayın, amacınız resimdeki su dolu bardağı bulmak. Kolay değil mi? Ancak sadece 13 saniyeniz var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki en fazla su olan bardağı hala bulmakta zorlanıyorsanız, doğru bardak hakkında bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki resme bakın. Cevap: Nesnelerin ağırlıklarını hesapladığınızda su seviyesi artacaktır. Yani bardak 4 en hafif nesne olduğu için en fazla suya sahiptir.

2-001.jpg

Eğlendiniz mi? Bizi takip ederek bu ilginç zeka oyunlarından daha fazlasını çözmek bilişsel, problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğini geliştirecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN