Hanımın Çiftliği dizisiyle tanınmıştı! ‘Gülizar’ Evrim Solmaz çok değişti: Son halini gören dönüp bir daha bakıyor

Hanımın Çiftliği dizisiyle tanınmıştı! ‘Gülizar’ Evrim Solmaz çok değişti: Son halini gören dönüp bir daha bakıyor

Bir döneme damga vuran Hanımın Çiftliği dizisi yıllar geçse bile ilk günkü gibi akıllarda. Dizide Gülizar, karakterine hayat veren Evrim Solmaz'ın yıllar sonraki hali gündem oldu. İşte detaylar...

2009 yıllında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan ve 70 bölüm boyunca ekran macerası devem eden Hanımın Çiftliği yayınlandığı dönemde epey ses getirmişti. Başrollerinde Özgü Namal, Caner Cindoruk, Mehmet Aslantuğ ve Ebru Özkan'ın paylaştığı, Hanım'ın Çiftliği dizideki bazı sahneler o dönem adından oldukça söz ettirmişti. Evrim Solmaz'ın fenomen dizi Hanımın Çiftliği'nde Mehmet Aslantuğ'un canlandırdığı Muzaffer karakteri ile olan banyo sahnesi olay olmuştu.

ciftligig.jpg

Hanımın Çiftliği'nde Gülizar karakterini canlandıran Evrim Solmaz, yıllar sonraki görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu yıllar sonraki görüntüsüyle mest etti.

ciftlikk.jpg

Solmaz'ın fotoğraflarına hayranları "Hanımın Çiftliği dizisindeki oyunculuğunuzdan dolayı sizi kutlarım. Çok iyi oynadınız. Muzaffer Dinçarslan'ı anladım da Berber Reşit ne yaa! Hâlâ zoruma gidiyor...", "Ah seneler! Umutsuz Ev Kadınları, Zeliş! Ne zaman izlesem çok güzeldi. Seviyoruz seni!", "Bayılıyorum sana kadın. idolümsün!" gibi yorumlar yaptı.

hanim-001.jpg

EVRİM SOLMAZ KİMDİR?

Evrim Solmaz, 1972 yılında Ankara’da doğdu. Hanımın Çiftliği'ndeki rolüyle büyük çıkış yakalayan Solmaz, Umutsuz Ev Kadınları, Yaban Gülü, Yaralı Yürek, Zengin ve Yoksul gibi dizilerde yer alıyor.

gozlfg.jpg

Öte yandan ünlü oyuncu; Semaver Kumpanya, Jazz Cafe gibi oluşumlarda oyunlar sergiledi, caz şarkıcılığı yaptı ve dans, folklör ve mankenlik, binicilik, oyunculuk gibi eğitimler edindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN