Havva Öztel kızı Aleyna Tilki'yi solladı! Bakın ormanda nasıl pozlar verdi? "Kızına benzedi"

Havva Öztel kızı Aleyna Tilki'yi solladı! Bakın ormanda nasıl pozlar verdi? "Kızına benzedi"

Pozları ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, dikkat çeken paylaşımlar yapmaya devam ederken, annesi Havva Öztel de mankenlere taş çıkardı. Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen Öztel, sosyal medya hesabından iddialı pozlar verdi. Havva Öztel'in o paylaşımlarına yorum yağdı

Türkiye'nin en çok dinlenen gen yıldızları arasında yer alan Aleyna Tilki, her paylaşımı ile sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. İç çamaşırlı paylaşımlarıyla eleştiri oklarına maruz kalan Tilki, iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Tilki'nin annesi de dikkat çeken paylaşımlar yaparak adından söz ettiriyor. Güzelliği ile dikkat çeken Havva Öztel yine sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

61898dff45d2a06bc4630402.jpg

ALEYNA TİLKİ'NİN ANNESİNDEN OLAY POZLAR

Her paylaşımı olay olan ve belli bir kesimin tepkisine yol açan Aleyna Tilki, iç çamaşırlı pozlarıyla gündemden düşmüyor. 23 yaşındaki yıldız şarkıları kadar çektiği iddialı kliplerle de en çok konuşulanlar arasında.

62ecf7cee4bfdc3228fe4d70.jpg

YORUM YAĞDI

Annesi Havva Öztel de şarkıcılığa adım atarak, dikkat çekti. Fiziği ve iddialı pozlarıyla konuşulmaya başlanan Havva Öztel Instagram hesabındaki son paylaşımlarıyla genç kızlara taş çıkardı.

631d9febe4bfdc0cc864476d.jpg

Görenler "Kızına benzedi" gibi çok sayıda yorum yaptı.

aleyna-tilki-nin-annesi-havva-oztel-gobegini-acti-15270112-8775-m.jpg

SON PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

2 çocuk annesi Havva Öztel, kızı Aleyna Tilki'den sonra en çok konuşulan isimlerden oldu. Pozları ile herkesin dikkatini çeken Öztel, son paylaşımlarıyla ağızları açıkta bıraktı.

aleyna-tilki-nin-annesi-havva-oztel-gobegini-acti-15270112-6341-m.jpg

aleyna-tilki-nin-annesi-havva-oztel-gobegini-acti-15270112-4918-m.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN