Hayat Bilgisi'nin 'Ortega'sı yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı! Son haliyle 'yok artık' dedirtti

Hayat Bilgisi'nin 'Ortega'sı yeni mesleğiyle herkesi şaşırttı! Son haliyle 'yok artık' dedirtti

Bir döneme damgasını vuran 'Hayat Bilgisi' adlı dizide 'Sedat Yıldırım' karakteriyle ün kazanan Paşhan Yılmazel, yeni mesleği ile herkesi şaşırtırken son hali ile de 'yok artık' dedirtti.

2003-2006 yılları arasında önce Show TV daha sonrasında ise Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Hayat Bilgisi' adlı dizide 'Sedat Yıldırım' karakterini canlandıran ve o dönem Fenerbahçe'de forma giyen Arjantinli dünya yıldızı Ortega'dan esinlenerek dizide 'Ortega' lakabıyla anılan ve dizide Bursaspor ve Fenerbahçe formalarını terleten ünlü oyuncu Paşhan Yılmazel, yeni mesleği ile herkesi şaşırtırken son hali ile de 'yok artık' dedirtti.

Bir döneme damgasını vuran reyting rekortmeni 'Hayat Bilgisi' adlı dizide 'Ortega Sedat' karakteriyle herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu Paşhan Yılmazel'in yeni mesleği herkese 'yok artık' dedirtti.

Hayat Bilgisi adlı dizide Perran Kutman, Altan Gördüm ve Yıldız Asyalı gibi ünlü isimlerle beraber rol alan, dizideki performansı sayesinde yıldızı parlayan Paşhan Yılmazel'in yeni mesleği ve son hali herkesi şaşırttı.

Son olarak 2012-2014 yılları arasında atv ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Huzur Sokağı' adlı dizide 'Selim' karakterini canlandırarak boy gösteren başarılı oyuncunun yeni mesleğine kimse inanamadı.

SON HALİYLE HERKESİ ŞAŞIRTIRKEN YENİ MESLEĞİYLE DE 'YOK ARTIK' DEDİRTTİ

Kamera önünden arkasına geçiş yapan Yılmazel, 'Bumerang' adlı filmde yönetmen koltuğuna oturarak sete çıktı.

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Seksenler' dizisi ile yıldızını parlatan ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy ile maNga grubunun solisti Ferman Akgül'ü de kadrosunda barındıran 'Bumerang' adlı film hakkında paylaşımlarda bulunan Paşhan Yılmazel, son hali ile herkesi şaşırtırken yeni mesleğiyle de 'yok artık' dedirtti. Ünlü oyuncunun paylaşımları kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN