Hazar Ergüçlü'den 49 yaşındaki aşkı hakkında bomba itiraf! Bakın ne giymesini istiyormuş?

Hazar Ergüçlü'den 49 yaşındaki aşkı hakkında bomba itiraf! Bakın ne giymesini istiyormuş?

Oyuncu Hazar Ergüçlü, uzun zamandır beraber olduğu yönetmen sevgilisi Onur Ünlü hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu. Son dönemlerde giydiği cesur kıyafetlerle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Ergüçlü, sevgilisinin kendisine neler söylediğini açıkladı. Duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Kendisinde 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan oyuncu Hazar Ergüçlü, giydiği transparan elbiseler hakkında şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Sevgilisinin kendisini yüreklendirdiğini söyleyen Ergüçlü, bakın neler söyledi?

hazar.jpg

HAZAR ERGÜÇLÜ'DEN TRANSPARAN İTİRAFI

Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, katıldığı bir davette iç çamaşırının üzerine giydiği transparan kıyafetle dikkat çekti.

ic.jpg

Ergüçlü'nün giydiği kıyafetlere karşı sevgilisinin tutumu sorulunca ilginç bir yanıt verdi.

hazar-erguclu-7251.jpg

"ONU BENİ YÜREKLENDİRİYOR"

Kendisine 19 yaş büyük sevgilisi Onur Ünlü'nün cesur kıyafetleri için kendisini yüreklendirdiğini ifade eden Hazar Ergüçlü, "Beni aksine Onur yüreklendiriyor böyle transparan kıyafetleri giymem için. Ben bazen çekiniyorum fazla mı açık acaba diyorum, o da 'Hayır bence giymelisin' diye beni yüreklendirdiği oluyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN