Hazar Ergüçlü'den Gülşen'e destek: Kendin olmanın hep bir cezası var

Hazar Ergüçlü'den Gülşen'e destek: Kendin olmanın hep bir cezası var

Oyuncu Hazar Ergüçlü, İmam Hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle yargılanan şarkıcı Gülşen'e destek verdi. Gülşen'in mahkemedeki ifadesinde "Bunları, hayatta 'Gülşen' olarak var olmamın cezalandırılması olarak görüyorum" sözlerine yanıt veren Ergüçlü,sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kendin olmanın hep bir cezası var burada" dedi.

Nisan ayında verdiği konserde İmam Hatiplilerle ilgili sözleri nedeniyle yargılanan şarkıcı Gülşen, önceki gün hakim karşısına çıktı. Gülşen ifadesinde "Kadınlığım, bedenim ve anneliğim üzerinden defalarca sözel olarak linç ve istismara uğradım. Ben bunları bu hayatta Gülşen olarak var olmanın cezası olarak görüyorum" demişti. Gülşen'in bu sözlerine oyuncu Hazar Ergüçlü destek verdi.

HAZAR ERGÜÇLÜ: KENDİN OLMANIN CEZASI VAR

Hem dijitalde hem de ekranda bir dizisi bulunan Hazar Ergüçlü, Gülşen'in bu sözlerine sessiz kalamayarak Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Gülşen'e destek olan Ergüçlü, "Kendin olmanın hep bir cezası var burada" ifadelerini kullandı.

ee.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN