Hazar Ergüçlü'den 'İnci Taneleri' yorumu: Teklif gelince inanamadım

Hazar Ergüçlü'den 'İnci Taneleri' yorumu: Teklif gelince inanamadım

İnci Taneleri dizisindeki Dilber rolüyle gündemden düşmeyen Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan'dan ilk teklifi aldığında çok şaşırdığını belirterek, dizinin zirvede olmasından mutluluk duyduğunu kaydetti.

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü oynadığı dizisi ‘İnci Taneleri’, dokuzuncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Proje diğer haftalarda olduğu gibi yine üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak, reytinglerin zirvesine oturdu.

Kanal D’nin, dokuz haftadır reytinglerde zirvedeki yerini koruyan dizisi ‘İnci Taneleri’nde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, başarının keyfini sürdüğünü söyledi.

Gelen teklif karşısında şaşırdığını belirten oyuncu, “Severek içinde yer aldığım bir proje. Zirvede olmak bizi çok mutlu ediyor. O kadar iyi bir senaryo ki her şey açık ve net. Yılmaz Erdoğan’dan teklif gelince inanamadım. Beni tercih etmesi ayrıca mutlu etti” diye konuştu.

'DİLBER DANSININ BU KADAR KONUŞULMASINA ŞAŞIRDIM'

Dizi daha yayınlanmadan haftalarca sosyal medyada ‘TT’ olan ‘Dilber dansı’yla büyük ses getiren Ergüçlü, ilgi karşısında şaşırdığını söyledi. Rolü hakkında konuşan oyuncu, “Dilber son derece açık, çok sık gelgit yaşayan, duygularıyla hareket eden bir karakter. Ayrıca Dilber dansının bu kadar konuşulmasına çok şaşırdım. Yorumlar beni mutlu ediyor. Keyfim yerinde” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN