Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı sosyal medyayı sallamıştı! O dansın hikayesi şaşırttı "izlerken tarlalarım gitti"

Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan, yıllar sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Yılmaz Erdoğan'ın yer adlığı İnci Taneleri dizisinden geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım yayınlandı. Dizide Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı gündeme damga vurdu. Dansıyla sosyal medyadan tam not alan Hazar Ergüçlü'nün Ezo isimli konsomatisten dans dersi aldığı ileri sürüldü.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri dizisinin ekrana gelmesine sayılı gün kaldı. Senaristliğini Yılmaz Erdoğan üstlendiği dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi ünlü isimler yer alıyor.

hazalf.jpg

DAMGA VURAN PAVYON SAHNESİ

Geçtiğimiz günlerde dizinin ikinci tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda pavyonda çalışan Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü'nün dansı dikkat çekti. Dansıyla sosyal medyaya damga vuran Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

panf.jpg

‘ÖZEL DERS ALDI’ İDDİASI

Yılmaz Erdoğan'ın bu sahne için Ankara'da popüler olan Ezo isimli konsomatrisi gidip yerinde izlediği ve Hazar Ergüçlü'nün Dilber rolü için Ezo'dan ders aldığı ileri sürüldü.

payf.jpgÖte yandan, Ezo'nun sosyal medyada popüler olan videosundaki şarkı ve müzisyenin dizinin fragmanındakiyle aynı olması dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN