Survivor Sema, Dilber elbisesi giyip, pavyon dansı yaptı! Sema Aydemir'in dans performansı tepki çekti

Daha önce defalarca kez Survivor'a katılan Sema Aydemir, İnci Taneleri dizisinde viral olan Hazar Ergüçlü'nün Dilber dansını yaptı. Eski milli atlet Sema'nın mini elbisesiyle yaptığı pavyon dansı sosyal medyaya damga vurdu..

Survivor'a üç kez katılarak büyük bir kitleye adını duyuran, sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanan Sema Aydemir de Dilber trendine uydu. İnci Taneleri dizisinde yer alan Dilber'in dansına o da kayıtsız kalamadı.

sema-aydemir.jpg

İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin popüler olan dansını milli atlet Sema Aydemir, mini elbisesini giyerek canlandırdı.

"DİLBERLERE TERCİH EDİLİNCE ACİL OYNUYORUZ"

Aydemir, dans ettiği videoya "Dilber hepimizi ele geçirdi, Dilberlere tercih edilince acil oynuyoruz (bu arada pavyonlara özendiriyorsunuz falan diyenlere; ya arkadaş iki geyik yaptık, hiç mi pavyon bilmiyordu insanlar. İçinde olan gidiyor olmayanın zaten be işi var, ben mi yani saçmalamayın lütfen, bu zamana kadar spora özenmediniz de pavyon mu ilginizi çekti?)" notunu düştü.

"GEREK VAR MIYDI?"

Sema Aydemir'in pavyon dansı eleştirilerin de hedefi oldu. Survivor Sema'ya "Gerek var mıydı?", "Hiç yakışmadı", "Örnek insansın özendirmeye gerek var mı?" gibi yorumlar yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN