Hazin sonlar yaşanacak! Koç, Aslan, Yay, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak, Balık… İşte 31 Ağustos Perşembe günlük burç yorumu

Hazin sonlar yaşanacak! Koç, Aslan, Yay, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak, Balık… İşte 31 Ağustos Perşembe günlük burç yorumu

Bugün Balık burcunda dolunay yaşanacak. Bu dolunayın bize, artık sırtımızda kambur olanlara vedalaşmayı öğrenmemiz gerektiğini anlatmaya çalıştığını fark edeceğiz. Koç, Aslan, İkizler, Yay, Oğlak, Kova, Boğa, Terazi, Balık, Akrep, Başak, Yengeç… İşte 31 Ağustos 2023 Perşembe günlük burç yorumları

31 AĞUSTOS 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Görünüşe göre bugün hırslı olduğunuzu kanıtlayacak ve önünüze çıkan her şeyle doğrudan yüzleşeceksiniz.

Bu kendinden emin yaklaşım iş yerinde size yardımcı olabilir, ancak sözlerinizi ve karar alma hızınızı kontrol altına almazsanız evde başınız ağrıyabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Evde vakit geçirmek sizi etkileyecek ve bu Perşembe sıradan işleri bile size hoş gelecek.

Ancak, evde bazı işler yaptığınız için herkesin size iyi davranmasını beklememelisiniz. Onarmanız gereken şeyler ve yapmanız gereken değişiklikler varsa lütfen bunları mümkün olan en kısa sürede yapın.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün karar verici bir konumda olma şansına sahip olacaksınız ve bu, uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir değişikliği yapmanız için harika bir fırsat olarak karşınıza çıkacak.

Eğer bu fırsatı iş yerinde yakalıyorsanız, emin olun bu konuda büyük destek göreceksiniz. Ancak, geliştirmeniz gereken kişisel şeyler varsa, bazı engellerin yolunuzaçıkması muhtemel.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün paranızı harcama şeklinize çok dikkat etmelisiniz çünkü direnmeniz gereken bazı dürtüler olacak.

Ayın geri kalanı için bütçe yapmanız ya da gerçekten bütçenizi aşacak bir şey satın almak istiyorsanız tasarruf etmeye başlamanız için iyi bir gündesiniz. İnsanlardan size borç vermelerini istemeyi aklınızdan bile geçirmeyin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Etrafınızda olumlu bir enerji akışı var ve bundan kesinlikle yararlanmalısınız. Bu, istediğiniz kadar cesur davranabileceğiniz ve çeşitli şeyler deneyebileceğiniz veya kişisel bir projeye başlayabileceğiniz anlamına geliyor.

Ancak, yalnızca inançla hareket etmeyin çünkü hala pervasız riskler almanız pek güvenli sayılmaz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Cesaret, azim ve kararlılıkla üstesinden gelmeniz gereken bazı şeyler olduğu için bugün sizden çok fazla şey yapmanız beklenecek.

Eğer her şeyin gerçekten istediğiniz gibi olmasını istiyorsanız, bunun için mücadele etmeniz gerekecek. Bu da, bu Perşembe günü başaracağınız şeylerin, geride bıraktıkları iş yükü nedeniyle daha da değerli olacağı anlamına geliyor.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Çok iyi dinlenmiş olsanız da olmasanız da bugün enerjinizin tamamen tükendiğini hissedeceksiniz. Bunun size neden olduğunu tam olarak anlamayı beklemeyin.

Kalbinizi düşünüyorsanız, kahve ve diğer kafeinli içecekleri aşırı kullanmamaya özen gösterin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Perşembe çoğu Akrep için iş yerinde sıra dışı geçecek. Görünüşe göre beklentileri karşılanmayacak.

Dolayısıyla, akışına bırakmak ve gün boyunca mümkün olduğunca çok fırsat yakalamaya çalışmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. Önemli hiçbir şeyi yarına ertelemeyin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün tamamen odaklanamayacaksınız ve günü atlatmak için diğer tüm güçlü yönlerinizi bir araya getirmeniz gerekecek.

Verilebilecek en kötü karar, yarına çok fazla iş ertelemektir çünkü o gün işin içinde boğulmak, gelecek haftanın programını tamamen rayından çıkaracak gibi görünüyor.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Görünüşe göre bugün motivasyonunuz yüksek ve her türlü faaliyette inisiyatif almakta hızlısınız. İşle ilgili beklentiniz olabilir ama bugün tamamen özel hayatınızla ilgili olacak.

İşte bu noktada meseleleri kendi kontrolünüze almanız ve meseleleri hayal ettiğiniz yöne doğru ilerletmeye başlamanız bekleniyor.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün aşk hayatınızda biraz kargaşa olacak. Uygun birtepki göstermezseniz işlerin daha da kötüye gitmesikaçınılmaz.

Mevcut eğilim ille de temkinli davranmanızıgerektirmiyor, daha çok sizi partnerinizle her türlü dürüst konuyu açmaya ve her türlü şeyi keşfetmeye sevk ediyor.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünden çok sağlığınız konusunda endişelenmelisiniz. Bu yüzden havaya uygun giyinmelisiniz.

Gün boyunca enerji seviyenizi hızlı bir şekilde yenilemek istiyorsanız meyve ve sebze yemelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN