Haziran Gecesinin Havin'ini görenler tanıyamadı! Tarkan konserinde Naz Elmas’ın değişimi şok etti

Haziran Gecesinin Havin'ini görenler tanıyamadı! Tarkan konserinde Naz Elmas’ın değişimi şok etti

Haziran Gecesi dizisinin unutulmaz Havin’i Naz Elmas, Megastar Tarkan’ın İstanbul’daki son konserinde görüntülendi. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yüzündeki belirgin değişim ve estetik müdahaleler, hayranlarını şaşkına çevirdi.

Bir döneme damga vuran Haziran Gecesi, Doktorlar ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi projelerin başrol oyuncusu Naz Elmas, Tarkan’ın merakla beklenen İstanbul konser serisinin kapanış gecesine katıldı. Konser alanında çılgınlar gibi eğlenen ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Elmas'ın son halini gören takipçileri şaşırdı.

HAVİN’DEN ESER KALMADI

2004 yılında Özcan Deniz ile başrolü paylaştığı Haziran Gecesi dizisindeki duru güzelliğiyle hafızalara kazınan Naz Elmas, son yıllarda adeta bambaşka birine dönüştü. Reklamcı Erol Özmandıracı ile olan evliliğini 2022 yılında noktaladıktan sonra Karadut dizisiyle setlere dönen oyuncu, o dönemde de yüzündeki botokslar nedeniyle eleştirilmişti. Tarkan konserinden paylaştığı son hikayeler, ünlü oyuncunun estetik işlemlerine hız kesmeden devam ettiğini ve doğal görüntüsünden uzaklaştığını gösterdi.

s-5919625f016e70d1b9970bd59fd50f9ac1f5deff.jpg

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Konser gecesinden kareler paylaşan Naz Elmas'ın fotoğraflarının altına hayranlarından şaşkınlık dolu yorumlar yağdı. Sosyal medya kullanıcıları, "Bu gerçekten Naz Elmas mı?", "Eski halinden eser kalmamış" ve "O doğal güzelliğe yazık olmuş" şeklinde yorumlarda bulundu. Bazı kullanıcılar ise "Arkadaşlar yıllar geçti, her şey estetikle ilgili değil" gibi yorumlarla Elması savundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN