Her şey yoluna giriyor! Koç, oğlak, aslan, başak terazi, akrep, kova, balık... İşte 6 Eylül Çarşamba günlük burç yorumları...

Her şey yoluna giriyor! Koç, oğlak, aslan, başak terazi, akrep, kova, balık... İşte 6 Eylül Çarşamba günlük burç yorumları...

Umut ettiğiniz şeyi doğrulayamamak umudunuzu kaybetmenize neden olabilir, ancak düşüncelerinizin bu yönde ilerlemesine izin veremezsiniz. Koç, oğlak, aslan, başak terazi, akrep, kova, balık... İşte 6 Eylül Çarşamba günlük burç yorumları...

6 EYLÜL 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hayatınızda olmasını istediğiniz bir değişiklik hakkında olumlu düşünüyor olabilirsiniz. Elbette bu kişisel hedefe ulaşılabilir. Bunu başarabilirsiniz. İstediğinizi elde etmek için gereken tüm niteliklere sahipsiniz. Kendinize tüm bunları ve daha fazlasını söylüyor olabilirsiniz, ancak aynı zamanda bunun asla gerçekleşmeyeceğine dair korkular besliyorsunuz.

Ayrıca neden olamayacağına dair nedenler üzerinde de duruyor olabilirsiniz. Bu ikilik sizi aşağı çekiyor. Ancak olumsuzlukları ortadan kaldırırsanız, bunu başarmak çok kolay olacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnce, ısrarcı ve hassas olan güçlü bir yaklaşım şu anda tam olarak ihtiyaç duyulan şey. Birinin bir konuda sizin tarafınızı görmesini sağlamaya çalışıyorsunuz, ancak zorlayıcı olmak yalnızca ters etki yaratacaktır. Karşı tarafın ne istediğini ve neye ihtiyacı olduğunu, nasıl hissettiğini ve kendisi için neyi hedeflediğini anlamaya çalışın.

Aslında paylaşacak çok şeyiniz var ve birine, onun size olabileceği kadar faydalı olabilirsiniz. Bunu yukarıda belirtilen şekilde sergileyebilirseniz, güçlü bir ortaklık kurabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Katılmayı kabul ettiğiniz bir şey tam olarak tarif edildiği gibi değil ya da en azından sizin yorumladığınız gibi değil. Yeterince dikkat etmediğiniz için kendinizi suçluyor ve bu duruma boyun eğiyor olabilirsiniz. Ancak itirazınızı dile getirir ve görüşünüzü açıklarsanız, beklentilerinizi karşılamanın bir yolunu bulabileceklerini göreceksiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Önemli bir hedefinizi tam olarak unutmuş değilsiniz, ancak aktif olarak da peşinden gitmiyorsunuz. Geçiminizi sağlamaya, sorumluluklarınızı yerine getirmeye ve belki de bazı üzüntü veya hayal kırıklığı duygularıyla başa çıkmaya kendinizi o kadar kaptırdınız ki, ara sıra aklınıza gelse de hedefiniz bir kenara itildi.

Enerjinizin bir kısmını şimdi bu hedefe yöneltmeniz, bununla ilgili bir şeyler yapmanıza yardımcı olabilir. Başlayın ve ruh halinizdeki değişimi hemen fark edin.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Her şey yoluna giriyor. Bunu hissedebiliyorsunuz. Ancak bu hissin gerçekliğini gösteren somut bir neden göremediğiniz için, hissettiklerinizden şüphe etmeye başlıyor olabilirsiniz. Umut ettiğiniz şeyi doğrulayamamak umudunuzu kaybetmenize neden olabilir, ancak düşüncelerinizin bu yönde ilerlemesine izin veremezsiniz.

Hissettiklerinize güvenin. Evet, şu anda işler sizin için iyiye gidiyor, ancak bunun gerçekliğinden şüphe etmek, hayatınızda yeni ve hayırlı bir döneme erişmeye çalışırken sizi sadece engelleyecektir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bir şeyden dışlanmış olabilirsiniz. İki arkadaşın sizi davet etmeden birlikte eğlenceli bir şeyler yapmaya gitmesi gibi bir şey olabilir bu. Bilinçaltınızda neler olup bittiğine dair komplo teorileri üretiyor olabilirsiniz. Böyle yapmayın.

Bu gibi durumlarda, bilmeniz gereken her şeyi eninde sonunda öğreneceğinizi varsaymalısınız. Bu arada, bunu neden umursayasınız ki? Eğer haklıysanız, onlara kimin ihtiyacı var ki?

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İnsanlar çevrelerindeki insanlar hakkında dış faktörlere dayanarak varsayımlarda bulunma eğilimindedir. Örneğin; konuşma tarzına, hakkında konuştuğu şeylere, giyim tarzına vb. bakarak birinin kim olduğunu bildiğinizi varsayabilirsiniz. Ve bu şeyler genellikle birinin ne hakkında olduğuna dair ipuçları olsa da, her zaman doğru değildir ve kesinlikle resmin tamamını görmenin yolu bu değil.

Bugün yeni biri hakkında varsayımlarda bulunmaktan kaçının. Göründükleri gibi biri olmayabilirler. Gerçekten eşsiz bir birey, kafanızda önceden oluşturduğunuz bir kategoriye girmeyebilir. Bunu aklınızda tutun.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Çok geçmeden büyük bir hata ya da sorunun belirli bir kişinin hatasından kaynaklandığını keşfedebilirsiniz. Bu gelişme sizi üzebilir ve suçu başkasına atmak isteyecek kadar öfkelenebilirsiniz.

Ancak bunu yapmak, doğru olsa bile sizi sadece daha küçük gösterecektir. Bunun yerine, durumu düzeltmek için neyin gerekli olduğunu anlamaya çalışın ve bunu halletmek için çaba gösterin.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Size yakındaki birini kendi düşünce tarzınıza yaklaştırmak zorunda kalabilirsiniz. Önemli olduğuna inandığınız bir şeyi yapmak için bu kişiye ihtiyacınız olabilir. Siz yapmak istediğiniz şey konusunda çok hevesli hissederken, karşınızdaki kişi daha şüpheci ve sorgulayıcı olabilir.

Bu konudaki tutkunuzu o kişiye ifade ederseniz, önyargılı görünebilirsiniz. Bunun yerine, bakış açınızı ifade ederken daha mantıklı ve gerçeklere dayalı olmaya çalışın. Bu çok daha ikna edici olacaktır.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Küçük bir anlaşmazlık bugün büyük bir çatışmaya dönüşebilir. Mesafeli veya soğuk olmak ya da sert bir şekilde eleştirel davranmak size göre değil. Ancak şu anda zor bir dönemden geçiyorsanız, bu anlaşmazlıkla ilgisi olmasa bile, ses tonunuzu, beden dilinizi ve genel tavrınızı etkileyebilir. Ancak bunun bilincinde olursanız, bu fikir ayrılığının üstesinden nazik bir şekilde gelebilirsiniz. İzlemeniz gereken yol bu.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birisi bir işlemi tamamlamak veya bir karar vermek için ihtiyaç duyduğunuz bilgileri size vermeyi reddediyor olabilir. Size borçlu oldukları şeyi talep etmeden bu işi halledebileceğinizi düşünebilirsiniz. Muhtemelen yapabilirsiniz, ancak bunu eksik bilgiyle yapacağınız kadar tam veya başarılı bir şekilde yapamayabilirsiniz.

Bu size borçlu olunan ve hakkınız olan bir şey, dolayısıyla ihtiyacınız olanı almak için gerekli olabilecek her türlü adımı atmanız gerekiyor. Bir uyarı mesajı vererek başlayabilirsiniz ama buna gerek yok. İhtiyacınız olanı elde etmek için ne gerekiyorsa uyarmadan yapabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Birine metin veya elektronik posta gibi mümkün olan en etkili yolla göndermeyi planladığınız bir mesaj, en iyi yüz yüze iletilebilir. Belki aklınızda zamanlamayla ilgili bir şey var ya da belki de açıklamanız gereken şeyi açıklamak için yüz yüze gelmenin garipliğini yaşamak istemiyorsunuz.

Ancak kendinizi yüz yüze ifade etme cesaretini toplarsanız, mesajınız yerine ulaşacaktır. Yine de mesajınızı uzaktan gönderdiğinizde, soğuk ve gerçek dışı görünebilir. Cazibenizi kullanmalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN