Herkes bunu merak ediyor! Survivor yarışmacılarına ne oldu? Beklenen açıklama günler sonra geldi!

Herkes bunu merak ediyor! Survivor yarışmacılarına ne oldu? Beklenen açıklama günler sonra geldi!

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor ile ilgili insanların araştırmaları sürüyor. Büyük deprem felaketi sonrasında yayın hayatına ara veren Survivor yarışmacılarının depremi öğrenip öğrenmedikleri de merak konusu oldu. Konu ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olarak yaşanan iki büyük depremin üstünden 8 gün geçti. Deprem sonrasında insanların araştırmaları sürerken Survivor yarışmacılarının depremi öğrenip öğrenmediği merak konusu oldu. Peki Survivor yarışmacıları depremden haberdar mı? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi ve Kahramanmaraş Elbistan ilçesi olarak yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük deprem 10 ilde büyük yıkımlara sebep oldu. Deprem sonrasında televizyon yayınlarına ara verildi. Yarışmalar, diziler son bir haftadır yayınlanmıyor. 

Survivor Yarışmacıları Depremden Haberdar Mı

Bütün kanallarda deprem özel yayınları devam ederken insanlar Survivor yarışmacılarının depremi öğrenip öğrenmediklerini araştırmaya başladı. Survivor adasında yer alan yarışmacıların iletişim aracı kullanmaları yasak olduğu için konu ile ilgili Acun Ilıcalı'dan bir açıklama bekleniyor. Survivor yarışmasının ne zaman devam edeceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Aynı zamanda Survivor yarışmacılarının depremi öğrenip öğrenmediği ile ilgili de bir açıklama Acun Medya ya da bizzat Acun Ilıcalı tarafından yapılmadı. Yakın zamanda Acun'un konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN