Herkesi ağlatmıştı! Ayla filminin küçük yıldızı şimdi kocaman oldu, Kim Seol'un son halini görenler tanıyamıyor,

Herkesi ağlatmıştı! Ayla filminin küçük yıldızı şimdi kocaman oldu, Kim Seol'un son halini görenler tanıyamıyor,

Herkesi Ayla filminde ağlatmıştı! Küçük yıldız şimdi kocaman oldu! Kim Seol'un son halini görenler tanıyamıyor! Gittikçe güzelleşmiş...

Dijital Sanatlar tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Can Ulkay tarafından yönetilen Ayla filmi, 21 Haziran 2017 tarihinde Türkçe, İngilizce ve Korece olmak üzere üç farklı dilde vizyona girdi.

Kore Savaşı'nda Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin gerçek yaşam hikayesinden esinlenilen film, seyircileri duygusal anlar yaşatarak büyük takdir ve beğeni topladı. Özellikle minik yıldız Kim Seol'un canlandırdığı Ayla karakteri, izleyicilerin kalplerine dokunmayı başardı.

Şimdi 13 yaşında olan Kim Seol'un son hali ise sosyal medyada paylaşıldı. Minik yıldızın büyüyüp genç bir kız haline gelmesi, hayranlarını şaşırttı. Ayla karakteriyle tanınan Kim Seol'un değişimi, izleyiciler arasında büyük ilgi uyandırdı.

kim-seul-kimdir-1.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN