Hesaplara 1000 TL kış desteği yatırılıyor: Başvurular açıldı

Hesaplara 1000 TL kış desteği yatırılıyor: Başvurular açıldı

İhtiyaç sahibi ailelere verilen sosyal destekler devam ediyor. Peki kış desteği nedir? Kimler faydalanabilir? Tüm detaylar haberimizde.

Dar gelirli ailelere kış günlerinde az da olsa destek sağlamak için İBB tarafından yapılan açıklamaya göre kış desteği sağlanacak. Peki destekten kimler faydalanacak? Kimler başvuru yapabilir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIŞ DESTEĞİ BAŞLIYOR

İBB tarafından yapılan açıklamalara göre 76 bin 400 aileye kış desteği verilecek. Hak sahibi aileler 1000 TL değerinde destekten faydalanacaklar. Gelir seviyesi en düşük olan ve sosyal destek kartı olan vatandaşlar bu destekten faydalanacak. İBB tarafından zorlu hava koşulları sebebiyle zorluk yaşayan ailelere kış desteği başlatıldı. 

Kış Desteği Devam Ediyor

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından verilen Sosyal Destek İstanbul Kart kullanan bütün aileler arasından en düşük gelire sahip olanlara 1000 TL ek kara kış desteği verilecek. Proje kapsamında 76 bin 400'den fazla aileye verilecek olan desteğin ilk aşaması 2 Şubat tarihinde kartlara aktarılarak tamamlandı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN