Heykellerin arasında saklanan gizli adamı kimse bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 3 saniyede bulabiliyor!

Heykellerin arasında saklanan gizli adamı kimse bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 3 saniyede bulabiliyor!

Bu optik illüzyonda zekice saklanan bir adam var. Sherlock Holmes gibi bir dahi olduğunuzu kanıtlayabilir misiniz? Heykellerin arasına saklanan adamı 3 saniyede yakalayabilir misiniz? Bu illüzyon mücadelesini yenebilirseniz, olağanüstü gözlem becerilerine sahip %1'lik insanlardan birisiniz.

Bu optik yanılsama ile odadaki en zeki kişi olduğunuzu kanıtlama zamanı. Düşünme şapkalarınızı takın ve son derece gözlemci olduğunuzu kanıtlayın. Bu heykellerin arasında saklanan bir adam var ve onu 3 saniye içinde görebilirseniz, kesinlikle en akıllısı sizsiniz.

İnsan gözünden ne kadar zekice gizlenmiş olursa olsun her şeyi her zaman göreceğinizden eminseniz, zekanızı test etmek için bu eğlenceli optik illüzyon mücadelesine katılın.

1-019.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ ADAMI BULABİLİR MİSİN?

Burada, bu heykellerin arasında saklanan bir adamı görmenizi isteyen eğlenceli ve zorlu bir optik illüzyonumuz var. İlk bakışta sadece heykeller varmış gibi görünebilir ama gözünüze çarpandan çok daha fazlası var.

İllüzyon, ayrıntılara olağanüstü dikkat gerektiren akıllara durgunluk veren bir şeydir. Gözler, burun ve ağız gibi kalıpları arayın. Hangi kıyafetleri giyiyorlar? Onlar ne yapıyor? Kutunun dışında düşünmekten korkmayın.

GİZLİ ADAMI BULDUN MU?

Bu optik yanılsamadaki gizli adamı görebilirseniz, ayrıntılara dikkatinizi, örüntü tanımayı ve uzamsal akıl yürütme becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Bu beceriler, hem okul içinde hem de okul ve iş dışında hayatın birçok alanında yardımcı olabilir. Resimdeki gizli adamı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu optik illüzyonda adamın nerede saklandığını merak ediyorsanız. Merak etmeyin, cevabı aşağıda paylaştık. Resme tekrar dikkatlice bakın, adamın resmin sol tarafına doğru arkada saklandığını fark edeceksiniz. Adam, bu resimdeki insan olduğunu kanıtlayan zamanı görmek için kol saatine bakıyor.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN