Hiç kimse nerede olduğunu bilmiyor: Melania Trump'a ne oldu?

Hiç kimse nerede olduğunu bilmiyor: Melania Trump'a ne oldu?

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump hakkındaki bir iddia ABD'de olay oldu. Bir süredir gözlerden uzak, izole bir hayat yaşadığı söylenen Melania Trump'ın nerede olduğunu yakınlarının bile bilmediği ileri sürüldü.

ABD'nin bir önceki First Lady'si Melania Trump'ın, yakınlarının dahi bilmediği bir yerde, Mar-a-Lago adlı aile malikanesinin çalışanlarıyla birlikte "tuhaf" ve "izole" bir hayat yaşadığı iddiası gündem oldu.

The Telegraph gazetesine konuşan "Mar-a-Lago: Inside the Gates of Power at Donald Trump’s Presidential Palace" kitabının yazarı, gazeteci Laurence Leamer, Donald Trump’ın eşinin bugünlerde nadiren Mar-a-Lago'ya gittiğini söyleyerek, "Hiç kimse nerede olduğunu bilmiyor. Sır gibi" ifadesini kullandı.

NTV'de yer alan habere göre; Trump ailesi, Florida'daki Palmiye Plajı'nda bulunan malikanede 2019'dan bu yana kalıyor. Ancak iddia o ki, malikanenin çalışanları Melania Trump'ı dev yapıda şu aralar çok sık görmüyor.

'ÇOK TUHAF VE İZOLE BİR HAYAT'

Yaptığı haberler nedeniyle Mar-a-Lago'ya girmesi yasaklanan Leamer, "Çok tuhaf, izole bir hayat yaşıyor" diye konuştu.

Donald Trump'ın destekçileriyle birlikte Mar-a-Lago'da yediği Noel yemeği videosunda Melania Trump yer almıyordu. Ancak Trump'ın Noel günü yayımladığı ve "Mutlu Noeller" mesajı paylaştığı fotoğrafta, Melania Trump ile el ele görünüyorlardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN