Hilal Cebeci’ kanser mi, ne kanseri? Hilal Cebeci’den gelen haber hayranlarını üzdü

Hilal Cebeci’ kanser mi, ne kanseri? Hilal Cebeci’den gelen haber hayranlarını üzdü

2000'li yıllarda “Köylü Kızı” adlı şarkısı ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Hilal Cebeci'ye meme kanseri teşhisi konuldu. Hilal Cebeci'nin sağlık durumunun nasıl olduğu araştırılıyor. İşte Hilal Cebeci Sağlık durumu hakkında merak edilenler…

Sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumunun takipçileri ile paylaşan Hilal Cebeci kanseri ile mücadele de erken teşhisin önemine vurgu yaptı. 2000'li yıllarda çıkış yapan ünlü şarkıcı meme kanseri olduğunu açıkladı. Bunun üzerine takipçileri Hilal Cebeci'nin sağlık durumu hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Hilal Cebeci Sağlık durumu hakkında merak edilenler…

Hilal Cebeci meme kanseri olduğunu açıkladı

2000'li yılların ünlü şarkıcısı Hilal Cebeci sağ göğsünde kanserli hücre tespit edildiğini takipçileri ile paylaştı. Takipçilerine korkmaması gerektiğini söyleyen Cebeci, paylaşım yapmak için biraz yoğun olduğunu aktardı. Bununla birlikte hastalığı başında tespit ettiklerini dile getiren Hilal Cebeci, ameliyat olacağını ve süreci düzenli kontrollerle atlatacağını belirtti.

Hilal Cebeci Kanser

Takipçilerinin üzüleceğini ancak doktorunun tanınan kişilerin daha çok farkındalık yaratabileceğini vurguladığını söyleyen Cebeci, bu nedenle sağlık durumunu takipçileri ile paylaştığını aktardı. Meme kontrollerinin düzenli bir şekilde yapılması gerektiğini dile getiren Hilal Cebeci, bu sayede herkesin sağlıklı ve uzun bir ömür sürdürebileceklerinin altını çizdi. Tam müziğe döneceği sırada kanser olduğunu öğrendiğini söyleyen Hilal Cebeci, yine de takipçileri ile güzel bir şarkı paylaşacağını vurguladı.

Hilal Cebeci, kısa bir süre önce Instagram hesabından yaptığı videolu paylaşımı takipçileri ile paylaştı. Paylaşımda eşinin çok kızdığını ve bu nedenle paylaşımı kaldırdığını söyleyen Hilal Cebeci, kendisinin çok iyi olduğunu ve ameliyattan sonra her şeyi detaylıca anlatacağını belirtti. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN