Hindistan'dan Türkiye'ye uzanan aşk hikayesi

Hindistan'dan Türkiye'ye uzanan aşk hikayesi

İstanbul'da taksiciilik yapan Mustafa İyigün, taksisine müşteri olarak binen Hindistanlı Meenakshi Patel ile tanıştı. 1 yıllık görüşmenin ardından çift, Hindistan'da yapılan düğünle dünya evine girdi.

Mustafa İyigün, 1 yıl önce taksisine müşteri olarak binen Meenakshi Patel ile tanıştığını belirterek "Tanışmamız 1 yıl önce oldu. Ben İstanbul'da taksi işi yapıyordum, takside birbirimizi gördük. Ondan sonra büyük bir alev gibi birbirimizin yanan ateşiyle mutluluğumuzu evlilikle taçlandırdık. Bizim aşkımız yıldırım gibi oldu. Yani birbirimize baktıktan sonra evlenme kararı aldık. Gözlerimizden anladık ve birbirimizi gerçekten de çok seviyoruz" dedi.

8581975.jpg

İkilinin aşkını, 4 bin 800 kilometrelik mesafe de engelleyemedi. Mustafa İyigün, eşinin az Türkçe bilmesi nedeniyle çeviri programları kullandıklarını belirterek "Ben tam İngilizceyi bilmiyorum ama kendisinin sayesinde İngilizcem bir yıl içinde çok güzel bir şekilde ilerleyecek. İletişim olarak daha çok programlardan İngilizce çeviri programlarından çok iyi anlaşıyoruz" diye konuştu.

8581971.jpg

Meenakshi Patel de “Bizim İstanbul’da başlayan aşkımız çok iyi devam etti. İnanılmaz bir aşkımız var inşallah bu sürer ve devamlı olur. Çocuklarımız olur, Hindistan ve Türkiye’de yaşamaya devam edeceğiz” dedi.

uuuuu.jpgÇift, Gaziantep'te kıyılan nikahla dünya evine girdi. Düğün Hindistan'da yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN