Hırsızlar ünlü oyuncu Johnny Wactor'u öldürdü

Hırsızlar ünlü oyuncu Johnny Wactor'u öldürdü

Los Angeles'ta gerçekleşen bir silahlı saldırıda, General Hospital dizisinin yıldızı Johnny Wactor yaşamını yitirdi. Sabah saatlerinde şehir merkezinde arabasından pahalı bir parça çalmaya çalışan üç maskeli hırsızla karşılaşan Wactor, çıkan arbede sırasında vuruldu.

ABD'nin sevilen televizyon dizisi General Hospital'ın yıldızı Johnny Wactor, Los Angeles'ta gerçekleşen bir silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde şehir merkezinde yaşanan trajik olay, Wactor'ın hayranlarını ve dizi dünyasını yasa boğdu.

ARABASINDAN EŞYA ÇALMAYA ÇALIŞTILAR

Polis yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Wactor, arabasından pahalı bir parça çalmaya çalışan üç maskeli hırsızla karşı karşıya geldi. Hırsızlarla yaşanan arbede sırasında vurulan Wactor, hemen hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği açıklandı. Saldırganların olay yerinden bir araçla kaçtıkları belirtildi ve polis, faillerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Johnny Wactor, 2020 ile 2022 yılları arasında General Hospital dizisinde 164 bölüm boyunca Brando Corbin karakterini canlandırmış ve bu rolle geniş bir hayran kitlesi kazanmıştı. Diziye veda ettikten sonra birçok yapımda yer alan yetenekli oyuncu, kariyerine başarıyla devam ediyordu.

Wactor'un ölümünün ardından dizinin yayınlandığı ABC kanalı sosyal medya platformu X'te bir açıklama yaptı: "Bütün General Hospital ailesi Wactor'un zamansız gidişinden dolayı çok üzgün. Çok özel biriydi ve onunla çalışmak çok keyifliydi." Bu açıklama, Wactor'un setteki arkadaşları ve hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN