Hogwarts treni kalkıyor! Efsanevi filmin dizisine geri sayım başladı: Harry Potter için yayın tarihi verildi…

Hogwarts treni kalkıyor! Efsanevi filmin dizisine geri sayım başladı: Harry Potter için yayın tarihi verildi…

Hem kitap serisi hem de film serisi ile milyonlarca insanın en sevdiği içerikler arasına girmeyi başaran Harry Potter, bu kez de dizi haliyle hayranlarının karşısına çıkacak. Harry Potter hayranları dizinin yayın tarihini merakla beklerken Hogwarts treninin o tarihte kalkacağı öğrenildi. İşte konuya ilişkin detaylar…

Harry Potter serisi ilk olarak kitabı ile insanların karşısına çıkarken ardından beyaz perdede daha farklı bir boyutla milyonların gönlünde taht kurdu. Kısa süre içinde gelmiş geçmiş en çok izlenen filmlerden biri olmayı başaran Harry Potter, günümüzde hala binlerce insan tarafından defalarca kez izleniyor. Öte yandan yeni neslinde ilgisini çekmeyi başarıyor. Geçtiğimiz yıl Harry Potter’ın dizi olarak yeniden izleyicisiyle buluşacağı haberleri gündeme gelmişti. Şimdi de yayın tarihine ilişkin yeni bilgiler ortaya atıldı.

yeni-proje-1-002.jpg

YENİ SERİ O TARİHTE YAYINDA

Harry Potter dizisi için Warner Bros. Discovery, yayın tarihini açıkladı. Kitap serisinden uyarlanacak olan dizinin 2026 senesinde Max’te ekranlara geleceği duyuruldu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CEO David Zaslav, bu büyücü dünyasının dijitalde olacağından çok memnun olduğunu ifade etti.

yeni-proje-2-002.jpg

CEO Zaslav açıklamasında, “Harry Potter konusundaki heyecanımız oldukça yüksek. Son film bir düzineden fazla yıl önce çekildi. İddialı bir televizyon uyarlamasıyla, yeni nesli Harry Potter’ın büyüsüyle tanıştırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

yeni-proje-3-003.jpg

ÇOK SEZONLU HARRY POTTER GELİYOR

Dizinin birkaç sezondan oluşacağı bilinirken 2021 senesinden beri çalışmalar sürdürülüyor. Öte yandan dizi Harry Potter kitaplarının usta yazarı J.K. Rowling danışmanlığından yürütülüyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Channing Dungey bulunuyor. HBO/Max Başkanı Casey Bloys ise yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN