Hudutsuz Sevda'ya iki yeni transfer

Hudutsuz Sevda'ya iki yeni transfer

NOW’un Perşembe akşamlar yayınlanan dizisi Hudutsuz Sevda’da tansiyon giderek artarken, diziye iki yeni oyuncu katılıyor. Oyuncu Sedat Kalkavan "Davut" karakteriyle, Kaan Turgut ise “Serkan” karakteriyle diziye dahil oldu.

Perşembe akşamları NOW (FOX) ekranlarında seyirci karşısına çıkan MedYapım imzalı “Hudutsuz Sevda” dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Murat Öztürk’ün yönettiği, Bahadır Özdener’in ise yazdığı diziye son olarak iki oyuncu katılıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; hikâyesine yeni bir ailenin geleceği öğrenilen dizinin kadrosuna Sedat Kalkavan dahil oldu. Kalkavan fenomen dizide “Davut” rolüne hayat verecek.

1-008.jpgSedat Kalkavan

Halil İbrahim’in (Deniz Can Aktaş) onur savaşının ele alındığı dizinin ekibine yetenekli oyuncu Kaan Turgut da katıldı. Turgut dizide “Serkan” rolüne hayat verecek.

1-009.jpgKaan Turgut

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN