İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ı omuzundan öpmüştü! Çok konuşulan görüntülerle ilgili Akalay'dan dikkat çeken açıklama!

İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ı omuzundan öpmüştü! Çok konuşulan görüntülerle ilgili Akalay'dan dikkat çeken açıklama!

Netfilix'te 2. sezonu yayınlanan 'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde oyuncular bir araya gelmişti. Ünlü oyuncu Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog ve sonrasında Çelikkol'un Akalay'ı omzundan öpmesi magazin basınında geniş yer bulmuştu. Akalay'dan görüntülerle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi..

Geçtiğimiz günlerde Kuş Uçuşu dizisinin yemeğinde dizinin oyuncuları bir araya gelmiş ve basın mensuplarının sorularını yanıtlanmıştı. İbrahim Çelikkol'un Birce Akalay'ın söylediklerinin ardından onu omuzundan öpmesi çok konuşulmuştu. Son olarak Nişantaşı'nda görüntülenen Akalay, o olayla ilgili konuştu.

biece.jpg

"SİZ ARKADAŞINIZA TEMAS ETMEZ MİSİNİZ?"

Birce Akalay, çok konuşulan görüntülerle ilgili "Ne garip ya, bizim doğalımız o. Siz arkadaşınıza temas etmez misiniz? Bizimki kardeşlik" dedi.

birc.jpg

Devamında Akalay "Dinleniyorum artık, ailem, arkadaşım akrabam kim varsa hepsiyle rahat rahat görüşebiliyorum artık" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Birce Akalay'ın İbrahim Çelikkol hakkında 'O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak çok bulunmuyor' sözlerini sarf etmesi sonrası Çelikkol, partnerini omzundan öperek teşekkür etmişti. O anlar sosyal medyada çok konuşulmuştu..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN