İbrahim Tatlıses 5. kez nikah masasına oturdu

İbrahim Tatlıses 5. kez nikah masasına oturdu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 5. kez nikah masasına oturdu. Gülçin Karakaya ile evlenen İbrahim Tatlıses haberi kendi programında duyurdu.

İbrahim Tatlıses, bir süredir beraber olduğu Gülçin Karakaya ile nikah masasına oturdu. Ünlü türkücü, evlendiğini İbo Show’da açıkladı.

'MUTLUYUM, BEN EVLİYİM'

Ebru Yaşar'ın "Sen nikahlanmışsın" demesi üzerine İbrahim Tatlıses, bugüne kadar yaptığı evlilikleri saydı. Beşinci evliliğini de yaptığını söyleyen Tatlıses, "Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim" dedi.

AİLE İÇİNDE BİR NİKAH

İbrahim Tatlıses'in teklifini çok özel bir tek taş pırlanta yüzükle yaptığı, 'Evet' cevabının ardından da ikilinin dostlarının katılımıyla evde nikah kıydırdığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN