İbrahim Tatlıses ‘evleniyorum’ diyerek sosyal medyadan duyurdu! 72 yaşında yeniden damat olacak…

İbrahim Tatlıses ‘evleniyorum’ diyerek sosyal medyadan duyurdu! 72 yaşında yeniden damat olacak…

Yaptığı evliliklerle sık sık magazin gündemine gelen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yeniden evleneceğini duyurdu. 72 yaşındaki şarkıcı bir kez daha damat olmak için yeşil ışık yaktı. İşte detaylar…

Hem şarkıları ile hem de özel hayatı ile sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses bu kez de sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Ünlü isim paylaşımında bir kez daha evleneceğini ifade etti. Tatlıses’in bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

yeni-proje-8.jpg

BİR KEZ DAHA EVLENECEK

Daha önce yaptığı evliliklerle biline İbrahim Tatlıses’in bu evliliklerinden 5'i kız 2'si erkek 7 çocuğu var. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeniden evleneceğini duyuran 72 yaşındaki şarkıcı sosyal medyanın gündeminde yer almayı başardı.

capture-20240402012106571.jpg

Tatlıses, Instagram hesabında yaptığı paylaşımında "Seçimi kaybettim ve evleniyorum. Duyduk duymadık demeyin tüm bekarlara selam olsun, evleniyorum" ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN