İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ikizlerinin cinsiyetini açıkladı

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ikizlerinin cinsiyetini açıkladı

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Eşi ile bir video çeken İdo Tatlıses, "Az önce cinsiyeti söyledik. İki erkek bebek bekliyoruz.İki tane daha İdo geliyor başına" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2 sene önce dünya evine girdiği Yasemin Şefkatli'nin 2,5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz ay İbrahim Tatlıses, sürprizi bozarak gelininin ikiz bebeklere hamile olduğunu, ''Yasemin ikiz bebek bekliyor, bebeklerden biri kendisini saklamış ve iki gün önce kendisini gösterdi. Yasemin, 2,5 aylık hamile, cinsiyetleri henüz belli değil. Derya Tuna haberi öğrendiğinde gözyaşlarına boğuldu, çok mutluyuz.'' sözleriyle duyurmuştu.

İkiz bebek beklediği haberleri sonrası Şefkatli, tüp bebek tedavisi iddialarını reddetmişti. Ünlü çift, son olarak ikizlerin cinsiyetini duyurdu.

78.jpg

'İKİ TANE DAHA İDO'

Sosyal medyada paylaşım yapan İdo Tatlıses, bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Eşi ile bir video çeken İdo Tatlıses, "Az önce cinsiyeti söyledik. İki erkek bebek bekliyoruz.İki tane daha İdo geliyor başına" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN