Ayarı kaçıran İdo Tatlıses son haliyle şaşırttı! Görenler tanımakta zorlandı "Karısı nasıl izin verdi?"

Ayarı kaçıran İdo Tatlıses son haliyle şaşırttı! Görenler tanımakta zorlandı "Karısı nasıl izin verdi?"

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'nun son halini gören inanamadı. Kardeşi Dilan Çıtak'ın düğününe gelen İdo tarzında yeniliğe gitti. Onu görenler bakın kime benzetti?

Babası gibi müzik sektörüne adım adan İdo Tatlıses, yeni tarzıyla son dönemlerde konuşulan isimler arasına girdi. Saç modelini değiştiren Tatlıses, kız kardeşi Dilan Çıtak'ın düğünün de dikkatleri üzerine çekti.

500x500.jpg

YENİ TARZINI GÖREN ŞAŞIRDI

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in düğününe gelen İdo Tatlıses'in yeni saç stili olay oldu. İdo'nun yanları tamamen kısa olan saçlarını görenler şoke oldu.

ido-tatlises.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Tatlıses'in saç stilini ünlü ismi Peaky Blinders'ın Thomas Shelby'sine benzetenler de olurken kimileri ise "Hiç yakışmamış" yorumu yaptı.

0x0-bir-kucuk-gun-isiginin-fulyasi-gizem-unsalin-kardesini-goren-sasti-kaldi-kendisinden-daha-unlu-cikti-1665903306934.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN