İdo Tatlıses'ten üvey annesi Ayşegül'e jest! Annesi Derya Tuna yerine onu seçti! Bakın hangi şarkıyı okudu?

İdo Tatlıses'ten üvey annesi Ayşegül'e jest! Annesi Derya Tuna yerine onu seçti! Bakın hangi şarkıyı okudu?

İbrahim Tatlıses'in oğlu İDO'dan yeni klip geldi. Annesi Derya Tuna için yazılan Derya şarkısı yerine Ayşegül Yılmaz için yazılan şarkıyı okuması kafaları karıştırdı. Bakın klibinde kimi oynattı?

Babası İbrahim Tatlıses'in hit olmuş şarkılarını okuyan İdo Tatlıses, annesi için yazılan şarkı yerine Ayşegül Yıldız'a yazılan şarkıyı okudu. Annesi Derya Tuna yerine üvey annesi için yazılan şarkıyı okuyan İdo herkesi şaşırttı.

ido.jpg

İDO TATLISES'TEN ŞAŞIRTAN KARAR

Müzik dünyasına hızlı bir şekilde giren İdo Tatlıses, babasının şarkılarını coverladı.

derya.jpg

Tatlıses'in son eşi Ayşegül Yıldız için yazdığı "Mavişim" şarkısını okuyan İdo, kafaları karıştırdı. Klibi için babası İbrahim Tatlıses ile kamera karşısına geçti.

aysegulyildiz.jpg

ÜVEY ANNESİNE YAZILAN ŞARKIYI OKUDU

Annesi Derya Tuna için yazılan Derya şarkısını okumak yerine üvey annesi için yazılan şarkıyı okuyan İdo Tatlıses için "Annesiyle küs mü?" yorumları yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN