İki kez güzellik kraliçesi seçilmişti! Silah kaçakçısı çıktı... Duyanlar şaştı kaldı!

İki kez güzellik kraliçesi seçilmişti! Silah kaçakçısı çıktı... Duyanlar şaştı kaldı!

Geçtiğimiz yıllarda iki kez güzellik kraliçesi seçilen Alondra Mercado Campos, tutuklandı. Evinde çok sayıda silah ve mühimmat bulunan ünlü isim silah kaçakçılığı gibi yasadışı faaliyetlerden dolayı tutuklandı.

Miss Bolivya Mundo da 2020 yılında ve Miss Charm Bolivya da 2023 yılında birinci seçilen ünlü model Alondra Mercado Campos, evine baskın düzenlendi. Operasyon sonucunda Campos'un evinde çok sayıda silah ve mühimmat bulundu. Ünlü model, Beni'deki Trinidad Kadınlar Hapishanesi'ne götürüldü.

misfg.jpg

TUTUKLU KALACAK

Yerel haberlerde yer alana göre; genç modelin evinde çok sayıda silah ve yüklü miktarda AK-47 mühimmat bulundu. Campos, mahkemeye çıkana kadar 30 gün boyunca tutuklu kalacak. Savcılar, modelin arabasında yaptığı aramalar sonucu adli tıp testlerinin de uyuşturucu suçlamalarına kanıt sağlayabileceğini belirtiyor. Öte yandan modelin ismi açıklanmayan erkek arkadaşının da kontrollü madde ticareti yapmaktan soruşturuluyordu ve şu anda kaçak olduğu açıklandı.

nenf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN