İkinci el ayakkabıyı 2 bin 300 TL'ye satmak istemişti: Fatih Terim'in kızı Buse Terim resmen ateş püskürdü "Utanıyorum..."

İkinci el ayakkabıyı 2 bin 300 TL'ye satmak istemişti: Fatih Terim'in kızı Buse Terim resmen ateş püskürdü "Utanıyorum..."

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in kızı Buse Terim, kızının eski ayakkabısını 2 bin 300 TL'ye satmak istedi. Terim'in bu hareketi sosyal medyada tepki toplarken Buse Terim, kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabı aracılığıyla sert bir dille tepki gösterdi.

Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in kızı Buse Terim, ikinci el kıyafetlerin satışa çıkarıldığı bir platformda kızının eski ayakkabısına 2 bin 300 TL etiket koyunca sosyal medyada gündem oldu. Kızının eski ayakkabısına istediği fiyat nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü isim, kendisine yöneltilen eleştirilere sert bir dille tepki gösterdi.

Fatih Terim’in kızı Buse Terim, ikinci el kıyafetlerin satıldığı uygulamaya kızının eski ayakkabısını koyarak 2.300 TL satış fıyatı koydu. Bu haber TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında paylaşılırken programın sunucuları Buse Terim'i eleştirdi.

Fatih Terim’in kızı Buse Terim ikinci el ayakkabıyı 2 bin 300 TL'ye satmak istedi! Eleştirilince patladı

"BUNU ŞU ANDA BURADA YAZIYOR OLMAKTAN BİLE UTANIYORUM"

Bu gelişme sonrasında Buse Terim, kendisine yöneltilen eleştirilere sosyal medya hesabı aracılığıyla yanıt verdi. Terim, kendisini eleştirenlere adeta ateş püskürürken şu ifadeleri kullandı:

"Bu haber yapılarak tam olarak ne amaçlanmak isteniyor aslında çok iyi biliyorum. Tam da yorumlarda okuduğum şeyleri yazdırmak ve düşündürmek adına yapılmış, linç kültürünü destekleyen dünya saçması, art niyetli ve hiçbir haber değeri taşımayan bir saçmalık bu. Kendi çevreme başta olmak üzere, etrafımda ihtiyacı olan birçok aileye yıllardır yardım yapan biriyim ve bunu hiçbir zaman yüksek sesle söyleyerek yapmadım. Bunu şu anda burada yazıyor olmaktan bile utanıyorum.

Bu platformdan elde edilen gelirle hangi kurumlara nasıl bir destek verdiğimi bilmeden bu şekilde hedef gösterilmiş olmama da ayrıca çok üzülüyorum. Beni, ailemi, yaşantımı, bu konularda ki hassasiyetimi başta sizin çok iyi bildiğinizi düşünüyordum. Çok üzgünüm ve bu haberi yapan ve yayanların da nasıl bir vicdan ile uyuyacağını da çok merak ediyorum."

Ekran Alıntısı

MERVE ÇETİN'DEN DESTEK

Buse Terim'in ablası Merve Çetin de kardeşine destek olarak, bu konunun gündeme getirilmesine tepki gösterdi.

"MAGAZİN DÜNYANIZDA YORUMLAYACAK BİNLERCE OLAY VARKEN..."

Buse Terim, "Bu anlamsız haberi neden yaptığınızı anlamış değilim ve bu bir haber de değil ayrıca, sadece buyrun altına yorumlarda linç edin postu, magazin dünyanızda yorumlayacak binlerce olay varken, ailemizi yakından tanımanıza rağmen bu art niyetli postunuzu anlamakta zorluk çekiyorum ve bunu bir anlık akıl tutulmasına veriyorum" dedi.

Fatih Terim kızları Merve ve Buse Terim ile bir an ayrılmıyor! - Son Dakika Spor Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN