İkizler ve yengeç burçları buraya! 2023 yılında sizleri neler beklediği bilmek ister misiniz?

İkizler ve yengeç burçları buraya! 2023 yılında sizleri neler beklediği bilmek ister misiniz?

2023'ün burcunuz için neler gösterdiğini bilmek ister misiniz? Önümüzdeki yılın aşk hayatınız, kariyeriniz, eğitiminiz, evliliğiniz ve daha fazlası için neler getireceğini öğrenmek için heyecanlı mısınız? Cevabınız evet ise haberimize mutlaka göz atmalısınız...

Yeni yıl coşkusu her yanımızı sardı… İnsanlar da 2023 yılında burçlarını nelerin beklediğini merak etmeye başladı. İşte ikizler ve yengeç burçları sizlerin 2023 yılı yorumları haberimizin detayında...

5f5f48c117aca90784d74d02.webp

İKİZLER BURCU 2023' DE

İkizler Burcu 2023, bu yılın başlangıcının sizin için hem fiziksel hem de finansal açıdan zor olabileceğini öngörüyor. Bunun nedeni, yılın başında Satürn'ün sekizinci evinizde Venüs'le kavuşumda olması ve Mars'ın on ikinci evinizde geri harekette olması, ancak bu, sorunlarınızın çözüleceği yıl olacak. Satürn 17 Ocak'ta sekizinci evinizden ayrılıp dokuzuncu evinize girerek servetinizi güçlendireceği ve Dahiya'nıza son vereceği için yolunuzdaki engeller kalkacak ve daha az sağlık sorunu ve finansal temas yaşayacaksınız.

Jüpiter, Nisan ortasından sonra, özellikle 22 Nisan'da on birinci evinize girdiğinde size maddi refah getirecek olsa da, Jüpiter ve Rahu birliği bu dönemde sizin için çok avantajlı olmayacak ama yine de para alacaksınız. Daha sonra pişman olabileceğiniz için aceleci kararlar vermekten kaçının. Mali durumunuz güçlü olacak çünkü Jüpiter 30 Ekim'de Rahu'dan özgür olacak ve 4 Haziran'da burç lordu Merkür sayesinde bazı özel olumlu sonuçlar yaşayacaksınız. Rahu ayrıca o tarihte onuncu evden geçecek ve bu da alanda bazı değişikliklere yol açabilir.

61c01eddb57f151338c2366e.webp

YENGEÇ BURCU 2023' DE

Yengeç Burcu 2023, bu yılın başında burcunuzun toplamının araba gezegeni Mars'ın on birinci evinde bir keçiye dönüşeceğini ve size en iyi finansal durumu vereceğini öngörüyor. Nasıl para kazanılır konusunda aynı doğrultuda ilerlemeye devam edecek ve başarılı olacaksınız. Gayrimenkul alım satımı, bu çabada başarılı olursanız size iyi finansal ödüller de getirebilir, ancak bu dönemde romantik ilişkilerinizde biraz gerginlik olabilir. Yine de sevdiğiniz kişinin kalbini, onu kendinize özgü bir şekilde severek kazanabilirsiniz. 17 Ocak'tan itibaren, Satürn sekizinci evinize girecek ve Dhaiya'nıza başlayacak. Bu süre zarfında zihinsel gerginlikte hafif bir artış olabilir, ancak Yoga şekillenir ve yine de işte iyi performans gösterirsiniz.

Nisan ayında, önemli gezegen Jüpiter dokuzuncu evinizden hareket edecek ve Rahu ve Güneş'in halihazırda konumlandığı onuncu evinize girecek. Bu süre zarfında, işte geleceğinizi değiştirecek ve onu daha parlak hale getirecek önemli bir değişiklik yaşayabilirsiniz çünkü gelecekte Rahu onuncu evinizden hareket ederek 30 Ekim'de dokuzuncu evinize girecek ve Jüpiter tek başına onuncu evde konumlanacak. ev. Böylece, yüksek kariyer seviyelerine yükselmeyi ve finansal refahın tadını çıkarmayı bekleyebilirsiniz. Geçen yıl herhangi bir dersi kaçırdıysanız, bu yıl yeniden başlayabilirsiniz ve öğrenciler büyük olasılıkla önemli kilometre taşları alacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN