İlk fragmanda büyük sürpriz! Yalı Çapkını'nın 2. sezon fragmanı geldi

İlk fragmanda büyük sürpriz! Yalı Çapkını'nın 2. sezon fragmanı geldi

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Star TV' nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını' ndan hayranlarını sevindirecek 2. sezon fragmanı geldi. Yayınlanan fragman kısa sürede binlerce beğeni ve izlenmeye ulaştı.

Türkiye'nin reyting rekorları kıran dizilerinden biri olan "Yalı Çapkını," yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Kendine özgü karakterleri, eğlenceli senaryosu ve sürpriz dolu hikayesiyle "Yalı Çapkını," Türk televizyonunun en çok beklenen yapımlarından biri haline geldi. İlk sezonunun büyük bir başarı yakalamasının ardından, dizinin yeni sezonu hakkındaki heyecan her geçen gün artıyor.

64e9f77a4e3fe11eb411ebf0.webp

İLK FRAGMANDA BÜYÜK SÜRPRİZ! YALI ÇAPKINI'NIN 2. SEZON FRAGMANI GELDİ

Yapımcılığını ve senaristliğini usta isimlerin üstlendiği "Yalı Çapkını," ilk sezonunda izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmıştı. İlk sezon finaliyle büyük bir merak uyandıran dizi, izleyicileri yeni sezona dair merak içinde bırakmıştı.

2. sezon tanıtımı yapılan Yalı Çapkını dizisinde 'Düğünümüz var!' notu düşüldü. Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon fragmanı kısa sürede binlerce beğeni ve izlenmeye ulaştı. Tanıtılan fragmanda Ferit ve Seyhan' nın gelinlik damatlık giydiği görülüyor. Yönetmenliğini Burcu Alptekin' in üstlendiği, senaryosunun ise Mehmet Barış Günger kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisi hayranları tarafından merakla bekleniyor. Dizinin yeni sezon tarihi henüz açıklanmazken; Yalı Çapkını'nın Eylül ayında yeniden ekranlara dönmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN