İlyas Salman'dan acı itiraf: Kardeşimin yanarak ölüşünü izledim

İlyas Salman'dan acı itiraf: Kardeşimin yanarak ölüşünü izledim

"3 yaşındaki kardeşim gözlerimin önünde yanarak 7 kardeşim de yoksulluktan öldü" diyen İlyas Salman küçük yaşta yaşadığı travmatik kayıplar nedeniyle hastalık hastası olduğunu söyledi.

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalında 'Dur Bi Dinle' programına katılan ünlü oyuncu İlyas Salman, babasının hamallık yaptığını ve düğünlerde davul çaldığını söyleyen Salman, 11 kardeş olduklarını ancak 7 kardeşini 'yoksulluk hastalığından' kaybettiğini anlattı.

ilyas-salman-kardes.jpg

"HASTALIK HASTASI OLDUM"

Çaresizce kardeşinin yanışını izleyen ünlü oyuncu, bu travmayı hayatı boyunca atlatamadığını ve her gece rüyasında o anı gördüğünü ifade etti.

Küçük yaşta yaşadığı travmatik kayıplar nedeniyle hastalık hastası olduğunu söyleyen Salman, "Kardeşlerimin hepsinin ölümünü gördüm, en büyükleri benim. Haftada bir rüyamda yangın sahnesi görüyorum. Çok kötü travma, atlatamadım. Onun için de hastalık hastası oldum. Her gün kendime bir hastalık icat ederim. Bir gün kan kanseri olurum, bir gün kolon kanseri olurum, bir gün beynimde tümör olur. Bugüne kadar bir tek rahim kanseri olmadım" dedi.

ilyas-salman.jpg

"KARDEŞİMİN YANARAK ÖLÜŞÜNÜ İZLEDİM"

Salman, bir kardeşinin yanarak öldüğünü ve o ana şahit olduğunu anlattı. Ünlü oyuncu geçmişte yaşadığı acı olayı şu şekilde anlattı:

"Annem su getirmeye gitti, çeşme bir kilometre kadar uzakta. Kapının arkasına bir taş koyuyor, dışarıda da neredeyse bir metre kar var. Teneke sobanın üzerine de patates ve su koymuş.. Su kaynıyor. Benden bir yaş küçük kardeşim 3 yaş yaşında. Sobaya uzanıyor, eteği tutuşuyor ve yanmaya başlıyor. Ben oradayım. Kapıyı açamıyorum. Aklıma gelmiyor ki bir bez veya kilim örteyim üzerine de söndüreyim. Gözümün önünde yandı ve öldü"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN