İnsanların %92'si bu optik illüzyonda kafayı bozuyor! Resimde gizlenen farklı ayakkabıyı bulabilir misin?

İnsanların %92'si bu optik illüzyonda kafayı bozuyor! Resimde gizlenen farklı ayakkabıyı bulabilir misin?

Zeka bulmacası: Bu resimde tek ayakkabıyı 7 saniye içinde görebiliyor musunuz? Görme keskinliğinizi ve bilişsel becerilerinizi test etmek için bu zeka oyununu şimdi deneyin. Zamanınız başlıyor.

Bu zeka bulmacasında görünen ayakkabılar ne kadar akıllı olduğunuzu anlamak için çok işinize yarayacak. Zeka Oyunları genellikle sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar açıklama yeter, şimdi harekete geçin ve koleksiyondaki tek olan ayakkabıyı bulun. Zamanlayıcı başlıyor.

1-010.jpg

KOLEKSİYONDAKİ TEK OLAN AYAKKABIYI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşımı da içerir. Yukarıdaki görselin aksine koleksiyondaki tek ayakkabıyı fark etmeniz gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, benzer tonlu bir arka plan üzerinde sıkıca paketlenmiş aynı ayakkabılar görevi yorucu hale getiriyor.

Adına sadık, Zeka Oyunu. Son derece zor olabilir. Ancak yine de iki kez denemeden cevabı aramayın.

ZEKA OYUNU CEVABINI MERAK EDİYOR MUSUN?

Bir zeka oyunu aslında mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bulmacasıdır. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Beyin oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacak.

Buradaki kullanıcılar için amaç, görselde bir yere gizlenmiş çifti olmayan tek ayakkabıyı bulmaktır. Bulmacaya geri dönersek, resim benzer farklı ayakkabılarla dolu. Açıkçası, bu farklı ayakkabıları tespit etme görevini daha da zahmetli hale getiriyor.

ZEKA OYUNU CEVABI

resimde toplam 500 veya daha fazla ayakkabı olacak şekilde düzgün olmayan bir şekilde bölünmüştür. Görevi kolaylaştırmak için görüntüyü hayali çizgilerle bölün. Şimdi, hiçbir ayrıntıyı kaçırmamak için tüm satırları ve sütunları hızla gözden geçirin. Cevap önünüzde!

Eğer çifti olmaya tek ayakkabıyı başarılı bir şekilde tespit ettiyseniz sizi alkışlıyoruz. Fakat hala cevabı bulamayanlar veya farklı ayakkabı hakkında kafanız karıştıysa, resimde aşağı doğru kaydırın. Buraya yerleştirilen ayakkabı diğerlerine göre biraz daha açık bir yeşil tonda.

Farklı olan ayakkabının doğru yerleşimini öğrenmek için aşağıdaki resme bakın.

2-003.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir kontrolünü gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını şımartmaya devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN