İnsanların sadece %95'i parkın içine gizlenmiş arabayı 5 saniyede bulabiliyor! Şimdi zekanı test et

İnsanların sadece %95'i parkın içine gizlenmiş arabayı 5 saniyede bulabiliyor! Şimdi zekanı test et

Bu optik illüzyon resminde, bir araba parkta saklanıyor. Sadece en keskin gözler arabayı sadece 5 saniyede görebilir. Şimdi gözlem becerilerinizi test edin.

Optik illüzyonlar ayrıca bilişsel yeteneklerinizi geliştirebilir ve beyninizi yaratıcı düşünmeye teşvik edebilir. Zihninizi zorlamanın ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenin eğlenceli bir yoludur. Ayrıca araştırmalar, optik illüzyonları çözmek gibi düzenli olarak beyni zorlayan faaliyetlerde bulunmanın bilişsel gerileme riskini azaltmaya ve genel beyin işlevini iyileştirmeye yardımcı olabileceğini göstermiştir.

Optik illüzyonlar sadece eğlenceli olmakla kalmaz, aynı zamanda uzun vadede bilişsel sağlığınız için de faydalı olabilir. Gözlem becerilerinizi test etmeye hazır mısınız?
Başlayalım.

1-014.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ ARABAYI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, insanların parkta vakit geçirirken görülebildiği bir park sahnesi gösterilmektedir. Parkta göz önünde saklanan bir araba ve onu 5 saniye içinde bulmalısınız.
Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi ve zekanızı basit bir meydan okuma şeklinde test eder. Ayrıca zaman geçirmenin ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yoludur. Resimdeki gizli arabayı 5 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ ARABAYI BULDUN MU?

Parkta araba bulma görevi ne kadar dikkatli olduğunuzu test edecek. Yalnızca istisnai gözlem becerilerine sahip olanlar, zaman sınırı içinde arabanın yerini belirleyebilir. Araba parkın içine gizlenmiş ve ilk bakışta görünmüyor, bu da en deneyimli gözlemciler için bile biraz zorlayıcı bir görev.
Resimdeki arabayı başarılı bir şekilde bulmak için sabır ve dikkat gerekiyor. Arabayı gördün mü? Acele edin, zaman geçiyor. Gizli arabayı buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız parkta araba buldu? En keskin bakışlardan bazılarının arabayı çoktan gördüğüne inanıyoruz. Hepsine tebrikler. Hala arayanlar aşağıda cevabı bulabilirler. Araba, görüntünün sol tarafında görülebilir. Sarı bir oyuncak arabadır ve dondurma arabasının altında bulunuyor.

2-012.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN