iPhone'un yerini o alacak! ZTE Axon Lite pazara çıkıyor, özellikleri iPhone'nu aratmayacak

iPhone'un yerini o alacak! ZTE Axon Lite pazara çıkıyor, özellikleri iPhone'nu aratmayacak

Dünyayı kasıp kavuran iPhone'a rakip geliyor. Hem tasarımıyla hem de kullanım alanıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan ZTE Axon, herkesin yeni gözdesi olacak. ZTE Axon, iPhone'un fişini çekiyor. İşte ZTE Axon Lite özellikleri…

Dünya gelişen teknoloji ile birlikte yeni gelişimlere de tanıklık ediyor.Akıllı telefon piyasasındaki pazar payını arttırmak isteyen ZTE, Kısa bir süre önce tasarımıyla iPhone'u anımsatan yeni telefon serisini vitrine yerleştirdi. ZTE Axon 50 Lite, herkesin yeni gözdesi olacak. İşte ZTE Axon Lite özellikleri…

ZTE AXON 50 LİTE ÖZELLİKLERİ


6.6 inç 2408 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahip olan ZTE Axon 50 Lite, 120 Hz yenileme hızı sunan IPS LCD bir panele sahiptir. 20:9 en boy oranı bulunan ZTE Axon 50 Lite, giriş segmentinin vazgeçilmezi olan damla çentik tasarımı ile de herkesi büyülüyor.
Telefonun güç aldığı işlemci hakkında henüz bir açıklama yapılmazken 1,6GHz hızında 8 çekirdekli işlemciden oluştuğu belirtiliyor. 4 GB RAM ve 10 GB sanal RAM sunan cihazda 256 GB dahili depolama bulunuyor.


Görüntüsüyle iPhone'u andıran ZTE Axon 50 Lite, 22.5W kablolu şarj özelliği ile 5,000 mAh’lik bir pilden beslenen telefonda 50 Megapiksel arka kamera ve iki adet 2 Megapiksellik yardımcı sensörlerden oluşan üçlü kamera kurulum sistemi bulunuyor. Önde 8 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerası yer almaktadır.


Çift sim giriş özelliği bulunan bu telefon 5G, çift bantlı Wi-Fi, Bluetooth 5.2, GPS, USB-C bağlantı noktası ile birlikte yan monteli parmak izi tarayıcı ve 3,5 mm ses girişi ile kullanıcıları karşılıyor.
ozellik.jpg

ZTE AXON 50 LİTE FİYATI NE KADAR?

Yeşil, siyah ve mor renkleri ile satışa çıkarılan ZTE Axon 50 Lite, 250 dolar fiyat etiketi ile vitrinlerde yerini alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN