IQ Bulmaca Testi: 5 saniyede farklı kurabiyeyi bul! Yüzde 99.99 bulamıyor

IQ Bulmaca Testi: 5 saniyede farklı kurabiyeyi bul! Yüzde 99.99 bulamıyor

IQ bulamaca testimizde kurabiyelerin arasında bulunan farklı kurabiyeyi 5 saniyede bulmaya çalışın. Eğer kendinize güveniyorsanız saniyeler içinde hemen bulacaksınız. Bu testi yüzde 99.99 kişi bulamıyor. Hazırsanız IQ Bulmaca testimize geçiyoruz.

IQ ve görsel zekanızı test edecek eğlenceli bir bulmaca hazırladık sizin için. Bu testi çoğu kişi çözemiyor. Farklı kurabiyeyi bulmanız için sadece 5 saniyeniz var. Dahi ve çok dikkatliyim diyorsanız bu eğlenceli bulmaca tam sizin için. Hadi başlayalım.

5 SANİYEDE FARKLI KURABİYEYİ BUL!

Hazırladığımız bulmacada kurabiyeler arasında farklı bir adet kurabiye var. Büyük küçük herkesin eğlenerek çözdüğü bu bulmaca hem görsel zekanızı hem de IQ beyin gücünüzü ortaya koyacaktır. Bunu sadece görsel zekası kuvvetli olanlar bulabiliyor.

gorselzeka.jpg

Görselde her şey normal gözüksede aralarında bir tanesi farklı. Saatinizi hazırlayın ve o farklı kurabiyeyi ortaya çıkarın. Bunun için biraz dikkatli olmanız gerek. Ve zamanınız kısıtlı.

İPUCU VERİYORUZ...

Size ufak bir ipucu vereceğiz. Farklı kurabiyeyi bulmak için üzerinde bulunan noktacıklara dikkat edin. Kısa sürede doğru yanıtı bulacaksınız.

EVET... CEVABIMIZI SÖYLÜYORUZ

Kabul edelim bu bulmaca biraz zordu. Biz de sizin için biraz daha zorlaştırdık. Doğru cevap tam karşınızdaydı. Bunun için kurabiyelerin üzerinde damla çikolatalara dikkat etseydiniz bir tanesinin üzerinde eksik vardı.

farklikurabiye1.jpg

Cevabı gri çember içinde verdik. Peki siz farklı kurabiyeyi kaç saniyede buldunuz? Yoruma yazın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN