İş arayanlara Kızılay'dan haber var! 4 farklı alanda çok sayıda personel alınacak: 6 şartı var!

İş arayanlara Kızılay'dan haber var! 4 farklı alanda çok sayıda personel alınacak: 6 şartı var!

İş arayan vatandaşlar için müjdeli bir haber de Kızılay'dan geldi. Peki Kızılay başvuru şartları nedir? Başvurular ne zaman başlıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen insanlar internet üzerinden yayımlanan iş ilanlarını yakından takip ediyor. Peki Kızılay hangi kadrolarda alım yapacak? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KIZILAY PERSONEL ALIMLARI

Kızılay tarafından yayımlanan iş ilanına göre 4 farklı kadro için ülke geneli personel alımı yapılacak. Alınacak kadrolar şu şekilde; Doktor, Ankara için dış paydaşlarla ilişki uzmanı, doktor laboratuvar birim yöneticisi, kıdemli medya iletişim uzmanı alınacak. 

Kızılay Personel Alım Şartlar

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, görev teşkil etmeye engel olacak fiziki ve ruhsal bir engel olmaması, seyahat engeli olmaması, tam çalışmaya uygun olunmaması ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir. Başvurular yalnızca dijital ortamda yapılacak. Başvuru süreci Nisan ayının ilk haftasında sona erecek. Başvuru işlemleri Kızılay Kariyer sayfası olan https://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx internet sitesi üzerinden yapılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN