İş arayanların fırsat ayağına geldi! İŞKUR o kuruma 163 personel alımı yapacak: İşte merak edilen şartlar

İş arayanların fırsat ayağına geldi! İŞKUR o kuruma 163 personel alımı yapacak: İşte merak edilen şartlar

İŞKUR üzerinden 163 personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru şartları belirlendi. Başvuru şartları nelerdir? Merak edilen tüm detaylar haberimizde.

İŞKUR üzerinden EÜAŞ 163 personel alımı yapacaktır. Belirli şartların sağlanması halinde başvurular gerçekleştirilecektir. Başvuru nasıl yapılır? Başvurular nereden gerçekleştirilecektir? İşte tüm detaylar haberimizde.

163 PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRİLECEK!

Elektrik üretim A.Ş Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları verilmiş bulunmaktadır. 163 personel alımı için ilan yayımlanmıştır. İlan için başvurular başlamıştır.İŞKUR

1 Haziran 2023 tarihi itibari ile İŞKUR ilanları yayımlanmıştır. Yeni personel alımı yapılacaktır. Elektrik üretim A.Ş Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak için yeni personeller işe alınacaktır. Çeşitli kadrolarda yer alınacaktır. Her branş için ayrı bir alım şartı bulunmaktadır. Şehirlere göre kontenjanlar değişiklik gösterebilmektedir.

Çalışan eksikliğini tamamlamak adına 163 personel alımı olacaktır. Şehirlere göre kontenjan farklılıkları bulunmaktadır.

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresinden gerçekleştirilecektir. Başvurular 5 Haziran 2023 tarihine kadar sürecektir. Başvuru tarihi ise çok kısa bir süredir. Belirlenen tarih aralığında başvuruların tamamlanması gerekmektedir.

Eski hükümlü ve engelli adaylar da personel alımına dahil olacaktır. Alımın yapılacağı kadrolar şu şekildedir:

-70 Makine Teknisyeni,

-71 Elektrik Teknisyeni,

-14 Elektronik Teknisyeni,

-5 Kimya Teknisyeni,

-1 Büro İşçisi (Engelli adaylardan seçilecektir)

-2 Teknisyen (Eski Hükümlü adaylardan seçilebilir) şeklinde belirlenen kadrolarda işe alım gerçekleştirilecektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN