Işıl Reçber'in köpeğinin ölümü yargıda

Işıl Reçber'in köpeğinin ölümü yargıda

Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber köpeği Dolly'nin ölümüyle ilgili veteriner hekim Mehmet Koç'u dava etti. Dolly'nin ölümünden sorumlu tuttuğu Koç için köpeği yıkarken şoka soktuğu ve kalp krizi geçirttiği iddiasıyla mahkemenin yolunu tutan Reçber veterinerden köpeğinin cansız bedenini aldıklarını aktardı.

Eski milli kaleci Rüştü Reçber'in modacı eşi Işıl Reçber, köpeği Dolly'nin ölümü nedeniyle zor günler geçiriyor. Pomeranian ırkı köpeğin hiçbir sağlık sorunu olmadığını belirten Reçber Dolly'nin gittiği veterinerde öldüğünü söyledi. Reçber ailesinin avukatı Nail Gönenli, Veteriner Hekim Mehmet Koç hakkında Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı‘na suç duyurusunda bulundu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, şikayet kapsamında veteriner kliniğindeki kamera kayıtları istendi. Veterinerin Mehmet Koç’un da ölümle ilgili vereceği ifadenin ardından savcılık dava açılıp açılmayacağına karar verecek.

Reçber, geçen ay Pomeranian ırkı köpeği Dolly’yi her zaman götürdükleri veterinerdeki çalışanların ayrıldığını öğrenince Beykoz Kavacık’ta el makası yapan başka bir merkeze götürdüklerini belirtmişti.

'YANLIŞ MÜDAHALE ETTİNİZ'

Daha sonra veterinerden köpeğinin cansız bedenini teslim aldıklarını aktaran Reçber sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu bebeği banyoda yıkarken şoka nasıl soktunuz? Solunumunu nasıl durdurdunuz, kalp krizi geçirttiniz? Hiçbir sağlık sorunu yokken daha çok gençken… Bunun üstüne yaptığınız yanlışı düzeltmek için bize haber vermeden Dolly’nin doktoru siz değilken, panikle yanlış müdahale ettiniz, izin almadan entübe ettiniz, adrenalin, kortizon yaptınız. Saatlerce bizi oyaladınız.

'BİR HAYATI BİTİRDİNİZ'

Bana ‘Burnu kanadı kılcal damar’ dediniz. Bir terslik olduğunu anlayınca sordukça herkese bin tane yalan söylediniz. Oraya gelmemizi engellemeye çalıştınız. Gelince de ‘Şimdi kaybettik’ dediniz. Benden önce gelen yakınlarıma çok normalmiş gibi daha önce de bu şekilde yıkanırken ölen köpek olduğunu söyleyip canlı giren minik canımızı cansız verdiniz. Ne bir pişmanlık, ne bir üzüntü, ne de bir özrünüz oldu. ‘Siz nasıl hekimsiniz?’ demeden önce nasıl insansınız? Bir hayatı bitirdiniz. Kadına, hayvana değer vermeyi öğrendiği gün benim ülkem insanı gözüm açık gitmeyecek! Huzurla uyu prenses…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN