İslam Memiş'ten evlenceklere uyarı! Takılarda sakın o hatayı yapmayın! Şubat ayında bankalardan müjde var

İslam Memiş'ten evlenceklere uyarı! Takılarda sakın o hatayı yapmayın! Şubat ayında bankalardan müjde var

Altın ve dolar hakkında yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen İslam Memiş, bu kez düğün yapacakları uyardı. Memiş, düğün takıları için "Sakın" diyerek bakın neler söyledi? Sakın o hatayı yapmayın!

Dolar ve altın değerlendirmeleriyle dikkatleri üzerine çeken İslam Memiş, düğün yapacakları ve düğün hazırlığı yapanlara uyarılarda bulundu. Düğün sonrası takılan altınlar için "Muhafaza" önerisinde bulundu. Peki evlenecek olanları ne bekliyor? İşte çoğu kişiyi yakından ilgilendiren o değerlendirmeler.

altin.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN EVLENCEKLERE UYARI

Yeni evlenenleri ya da evlenecekler için takı uyarısında bulunan İslam Memiş, düğün takılarını evine götürenlere bu hatayı yapmamalarını kasada saklanması gerektiğini ifade etti. "Banka kasasında muhafaza edin" diyen Memiş, düğün yapacak olan çiftlere ise TL ile borçlanmalarını söyledi.

BANKALARDAN ŞUBAT AYINDA MÜJDE

Şubat ayından sonra bankaların kredi musluklarını açacağını belirten İslam Memiş, çocuk içinse her ay gümüş ya da gram altın kenara atılmasını kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN